2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 139 پست
اونام زنن ما هم زنیم

دقیقا با دوتا بچه نق نقو بچه بغل غذا میپزم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ تومن می ارزه اونم واسه دو نفر

مثلا دو پرس ماکارونی میخره۳۵۰ 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

این سبک زندگی رو دوس ندارم

آشپزی واس من عشقه

البته ممکنه ایشون وقت نداشته باشه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

همسرش دندانپزشکه

سبک زندگیش اینه دیگه 

ولی من باورم اینه غذا درست کردن فضای خونه رو گرم و صمیمی میکنه😍

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

خوش به حالش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من اگه اوضاع مالیم روبراه بشه یه کارگر میگیرم روزی ۲ساعت بیاد خونه رو تمیز کنه و یه غذا هم بار بذاره ...

این عاقلانه تره تا اینک هرروز از مواد مونده رستورانی استفاده کنی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم منم مثل همکارت بودم اگه بگم چ چیزایی رو از اسنپ سفارش میدم میگید این دیوانست

الان یک ماهه عادت چندساله رو ترک کردم ص‌دتا بیماری گرفتم که شک ندارم بخاطر این سبک غذایی مزخرفم بود

بله پروفایل خودمم  🌱 
دقیقا با دوتا بچه نق نقو بچه بغل غذا میپزم

ازنذ ساعت قبل هم فکر گ چی بپزیم مغزمون یاری نمیکنه یا موادش تو خونه نداریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.