2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 139 پست

من با اینکه دختر خونه ام و با پدرم زندگی میکنم و درس هم دارم

بابامم همیشه اصرار میکنه که بذار غذا از بیرون بگیریم یا یه کسی رو بگیم بیاد درست کنه

اما باز من دوست دارم غذای خونه کار خودم باشه و کد بانویی و غذا درست کردن رو دوست دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم غذای بیرون جسم رو نا‌بود میکنه 😔 اره لذتش زیاده اما من الان دارم عذابشو میکشمبا اینکه همیش ...

بله درسته 

برای همینه اغلب ادمها الان دچار کبد چرب یا چربی خون و دیابت شدن 

من خودم به غذای سالم خیلی اهمیت میدم تا جاییکه بتونم یک نیمرو خونه میخورم اما غذای بیرون نمیخورم مگه مسافرت و اینجورجاها که دیگه ناچارم 

مثل من 😭

خیلی سخته کمرم همیشه درد میکنه بچه های الان چرا اینجوری شدن تا از کنارشون پا میشی جیغ میزنن والا ماها خودمون بزرگ شدیم مادرمون به کاراش میرسیید

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من اگه روزی چنین درامدی داشتم عوض غذا سفارش دادن یه خانم مرتب و تمیز استخدام میکردم ک هر روز هم کارامو انجام بده خم غذا بپزه

معلوم نیست از بیرون چه موادی استفاده میکنن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بنظرم كار جالبي نيست حالا آدم وقت نداره حداقل يه وعده رو ميتونه درست كنه

من با سه تا بچه كوچيك ك بزرگه چهارساله هست كلا ناهار و شام رو خودم آماده ميكنم نتونم حاضري ميخوريم هفته اي يكي دوبار هم از بيرون شام ميگيريم

با اينكه كارگري روزي چهار ساعت مياد كمكم بازم اون كارااي خونه رو ميكنه خودم آشپزي ميكنم بنظرم صفاي خونه اس مادر غذا درست كنه بوش بپيچه تو خونه😍

آشپزی کردن خودش لذت داره من خیلی وقتها تنها بودم یکتفر بودم غذا هم بود اما باز پامیشدم یک غذا میپختم ...

ما ساعت کاریمون بستگی داره گاهی ۲۴ ،۴۸ اف یا ۱۲ ساعت ۲۴ اف متفاوتع

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
بله درسته برای همینه اغلب ادمها الان دچار کبد چرب یا چربی خون و دیابت شدن من خودم به غذای سالم خیلی ...

انگار منو گفتی علاوه بر اینا سنگ صفرا هم گرفتم بخاطر کلسترول بالا 

بله پروفایل خودمم  🌱