من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شاید اکثراونایی که تو سن کم ازدواج کردن و به طبع بعدش مادرشدن بعدها بخاطر جوانی نکردنها و درس نخوندنها و مستقل نشدن شاکی باشن و اینکه خیلی زود درگیر زندگی متاهلی شدن و بار مسیولیت زندگی تحمل کن خیلی هارو دیدم بااین شرایط
خب چرا وقتی که یه پسری که از هر لحاظ خوبه و مثلا تو سن ۲۲ میاد و دس دس کنیم و از دست بدیم؟؟آمدیم و س ...
اگه خوب باشه از همه نظر ک اوکیه و مشکلی نیس. ...بستگی ب طرف داره من خودم چون خیلیییی ساده بودم با بی سیاستی خیلیییی بچگانه رفتار کردم کلا راضی نیستم خیلی زیاد از ازدواجم چون محدودم کرده. و اینا همش بخاطر بی سیاستی خودم بود
خب من اصلا نمیاد تو یه جای خیلی کوچیکم همه هم میشناسیم تقریبا واقعا پسرای خوب یا زن گرفتن یا موردهای ...
سنت که اصلا زیاد نیست، یعنی دوره ای زندگی میکنیم که دیگه ازدواج سن مشخص نداره اما خب شرایط در مورد بعضی شهرها فرق میکنه. بهت حق میدم اون سن خیلی نگرانی بابت ازدواج هست اما بعدا دیگه برات اهمیتی نداره. شاغلی؟
شاید اکثراونایی که تو سن کم ازدواج کردن و به طبع بعدش مادرشدن بعدها بخاطر جوانی نکردنها و درس نخوندن ...
دقیقا حرف دل من رو زدی من زود مادر شدم بعدش دیگه سختیهام بیشتر شد شوهرمم کل روز تو خونه نیس سر کاره فقط من بودم و بچه. برا همین نتونستم پیشرفت کنم تو زندگیم...ولی باز هزار مرتبه شکر ک درامدش خوبه دستمون ب دهن مون میرسه.
ولی من متن اول تاپیکت رو این برداشت کردم که زود ازدواج نکنید تا مثلا به شناخت از طرف نرسیدید و نمی دونید اون ادم تو شرایط مختلف از خودش چه واکنشی نشون میده
خونه و ماشین داریم درامد شوهرمم خوبه مسافرت و تفریح هم میبره ما رو ...ولی بازم انگار ی چیزی تو زندگی ...
همیشه هیچکس از شرایطش راضی نیست. من درس خوندم اونم رشته ای که دوست داشتم. حرفه ای که میخواستم یاد گرفتم. شاغل شدم و مستقل اما همش یه چیزی کمه! دلم میخواد بعضی وقتا حمایت بشم ولی هیچکس نیست. یعنی هست اما نمیتونیم ازدواج کنیم فعلا و این بودن ناقص خیلی بد و تلخه