2777
2789
عنوان

دخترا تروخدا تو ازدواج عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اذیت کنندس از یه سنی به بعد حس میکنم نیاز دارم به تصمیم گیری به زندگی اونجوری ک دلم میخاد حتی ا ...

همه حرفاتو یه دورانی زندگی کردم، خیلی زیاد درکت میکنم اما واقعا معلوم نیست سرنوشت چی میخواد بشه

همه حرفاتو یه دورانی زندگی کردم، خیلی زیاد درکت میکنم اما واقعا معلوم نیست سرنوشت چی میخواد بشه

من شاغلم اما حقوقم اونقدر نیست ک بخام راحت یه جا اجاره کنم  و راحت باشم سخته تو خونه هر کی نظری داره کلی توقع حتی اتاق از خودم داشتم خوب بود 

من شاغلم اما حقوقم اونقدر نیست ک بخام راحت یه جا اجاره کنم و راحت باشم سخته تو خونه هر کی نظری داره ...

از ته قلبم برات بهترین ها رو میخوام، امیدوارم همون بشه که میخوای چون خودمم تا حدی شرایط تورو دارم