2777
2789
عنوان

دخترا تروخدا تو ازدواج عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 51 پست

من  ۲۸سالمه فک میکنم هر چی سنم می‌ره بالا تر محال تر میشه توی ذهنم چون فک میکنم پسرا دنبال دخترای کم سن و تازه ان از اون طرف خاستگار هم خیلی وقته ندارم شاید تا ۲۵سالگی میومدن ولی خب واقعا پشیمون نیستم خوب نبودن الان ممکنه اون عجله ای رو ک میگی من تو این سن مرتکب بشم

سن بالا وپایین خیلی فرق نداره جزاینکه سن بالاپخته تری.. هرچه قدم تحقیق کنیم. رفت وامد قبل ازدواج و... شاید50درصدجواب بده.. تا باطرف زیر یه سقف زندگی نکنی شناخت کامل نمیتونی بدست بیاری.. این یه حقیقته.. خیلیا 15یا20سال زندگی کردن بعد این سالا طرف شکاک میشه یاخیانت میکنه یاتنوع طلب میشه.. بعدم طلاق.. اطرافمون خیلی دیدم ادم میترسه ازدواج کنه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردماما ممکن تو مهمونی ده شب به بعد خبری نباشه هاممکن از اون مهمونیا باشه که بگی کااااش زودتر می ...

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم بااولین خاستگار اصلا نمیدونستم چی از زندگی میخوام. اصلا بلد نبودم هیچییییی ها. بی زبون و ساده و  الان ذهنم داره باز میشه  الان ب بلوغ عقلی رسیدم..فک کن میبینم همه همسن و سالام شاغلن  و درامد دارن .من تو خونه شوهر ترشیدم ب معنای واقعی

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم بااولین خاستگار اصلا نمیدونستم چی از زندگی میخوام. اصلا بلد نبودم هیچییییی ه ...

همسرت مخالفه؟ درس و شروع کن

کلاس برو

چیز یاد بگیر

برای شروع دیر نیست

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

باهات موافقم ازدواج سن پایین غلطه چون ن مهلت شاغل شدن میده ن قدرت تجربه های فردی زندگی 

ولی توو هر شرایطی نباید سریع ب طرف بله داد و ازدواج کرد باید صبور باشی توو رابطه و حسابی طرف رو بشناسی

هستن کسایی ک سنشون ۳۰ سالگی رو رد کردن و چشمشونو روی شناخت طرف بستن و گفتن همین ک شوهره کافیه بعدش توو زندگی مدام جنگ و دعوا 

من ۲۸سالمه فک میکنم هر چی سنم می‌ره بالا تر محال تر میشه توی ذهنم چون فک میکنم پسرا دنبال دخترای کم ...

ببین من 33 سالمه. خواستگاری که الان برام میاد خیلی خیلی شرایط بهتری داره نسبت به اونایی که قبل میومدن. شاید کمتر شده باشه ولی خیلی بهترن. بعد در کل همه چی عوض شده و الان بیشتر خود پسر دوست داره انتخاب کنه که این موضوع ازدواج سنتی رو کم میکنه

من ۲۸سالمه فک میکنم هر چی سنم می‌ره بالا تر محال تر میشه توی ذهنم چون فک میکنم پسرا دنبال دخترای کم ...

ن بابا  تو ک سنت خیلیم خوبه اصلا عالیه ...من یکیو میشناسم حتی عقد کرده بوده قبلا و طلاق هم گرفته و تو ۳۵ سالگی شوهر کرد الان تو پول شنا میکنه واسه خودش ...خوشبخت شد🤌☺️

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم بااولین خاستگار اصلا نمیدونستم چی از زندگی میخوام. اصلا بلد نبودم هیچییییی ه ...

قبول دارم که شاغل بودن به زن اعتماد بنفس میده اما الان مشکلی توی زندگیت داری؟ اگه نداری چیزی از دست ندادی، امثال من و تو دو آدمیم با راه متفاوت که هرکدوم یه چیزی رو داره اون یکی رو نه.