2777
2789

یه موقعیت خرید زمین پیش اومد کنار زمین مادرم. مادرم گفت شما خواهرا با هم پول بذارید بخرید. یه خواهرم خونه است. گفتن به اون ما کمک میکنیم پول بذاره.

شوهر من گفت اگه فلانی پول نداره من میتونم بخرم. منم اینو به خانواده گفتم. بعداً که با شوهرم تنها بودیم فهمیدم منظورش اینه که چرا پدرمادرت دارن تبعیض قائل میشن؟

بعد حالا اون یکی باجناق هم خواهرم رو پر کرده چندبار به مامانم اینا گفته هر کی پول نداره ما می‌خریم.

مامانم و خواهرم متوجه نیستن، اینا منظورشون چیه.

حالا من چی کار کنم چطور به مامان و خواهرم بفهمونم منظور اینا چیه و اینکه تو این موارد بیشتر سیاست به خرج بدن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نسبت به دامادها بدبین نمیشن؟

هیچ وقت نگو . اشتباه بزرگیه . هم خانواده ت از دامادها دلزده میشن . هم داماد ها خوششان میاد و از این ببعد توی همه مسائل مالی خانواده ت ورود میکنن

فرق گذاشتن بین اولاد درست نیست

تا فرق رو چی ببینی. ما خواهران احساس تبعیض نکردیم. خیلی هم خوشحال شدیم. برای هر کدوم از ما به وقتش لازم بوده خرج کردن.

بعد هم پدر و مادرم اختیار مالشون رو دارن. 

خواهرم هم مجرده دختر خونه است. میتونستن‌ براش طلا بخرن. به نظرم درست نیست داماد صداش دربیاد.

من باشم یه جوری برخورد میکنم که شوهرم به خودش اجازه دخالت توی همچین مساله ای رو نده . به داماد چه رب ...

تقصیر خودم و خواهرم بود که صاف و ساده همه چیز رو بهشون گفتیم.