2777
2789
عنوان

مدیریت بین باجناق و خواهرزن و مادر و پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 31 پست
مگه نمیگی یکی مجرده(خونه هست) پدر و مادرت گفتن ما کمکش مکنیم حتما خواهرت خودشم ی مقدار داره دیگه شما ...

آره می‌تونستیم بذاریم. پول خودمون هم بود لازم نبود از شوهرا بگیریم. ولی الآن داماد صداشون درآمده چرا می‌خوان به دختر کوچیکه پول بدن؟

تا فرق رو چی ببینی. ما خواهران احساس تبعیض نکردیم. خیلی هم خوشحال شدیم. برای هر کدوم از ما به وقتش ل ...

بله هرکسی اختیار مالش رو داره ضمن اینکه طلا هم به قول شما میتونن بخرن ولی وقتی بحث شریکی خریدن پیش میاد فرق میکنه خصوصا اینکه خواهر شما هم ازدواج کرده اگر دختر خونه بود داستان یجور دیگه بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله هرکسی اختیار مالش رو داره ضمن اینکه طلا هم به قول شما میتونن بخرن ولی وقتی بحث شریکی خریدن پیش م ...

خب خواهر کوچیکه دختر خونه است دیگه به اون می‌خوان کمک کنند. من و اون یکی خواهر متأهلیم.

میتونی با اون خواهرت ک متاهله هماهنگ شی و بگین خواهرمجرده وام در آورده خودش سهمش رو داده

البته من هنوز از نظر اون یکی خواهرم مطمئن نیستم. شاید اون هم ناراضی باشه از رفتار پدر و مادرم مطمئن نیستم. مامان بابام سادگی کردن. یه جوری می‌خوام بهشون بفهمونم که دیگه جزئیات مالیشون رو راحت بروز ندن.

نمی‌دونم زنگ بزنم مستقیم به مامانم بگم که دومادا حرفشون اینه. دیگه پیششون از خرید و فروشاتون نگید. ی ...

ن مستقیم نگو ولی بفهم بهشون ک نیاز نیست جزئیات پیش داماد بگن 

بعد از اونور باید طوری برخورد کنید ک شوهراتون حتی بفکرشون خطور نکنه به هرحال خواهر مجرد تامینش از هر لحاظ به عهده ی پدر مادر 

و اینکه خودت هم میگی به جاش برا شما هم خرج شده درضمن پول خودشون اختیارش دست خودشون

ن مستقیم نگو ولی بفهم بهشون ک نیاز نیست جزئیات پیش داماد بگن بعد از اونور باید طوری برخورد کنید ک شو ...

من همین جوابا رو به شوهرم دادم. ولی اون یکی خواهرم از اون روز داره یه ریز زنگ میزنه به مامانم.‌ احساس میکنم مامانم متوجه نشده این حرفش‌ چیه. 

نمی‌دونم زنگ بزنم مستقیم به مامانم بگم که دومادا حرفشون اینه. دیگه پیششون از خرید و فروشاتون نگید. ی ...

بله زنگ بزنید و بگید منظورشون چیه و توجیه کنید یکم با سیاست تر رفتار کنن و البته اینم بگم کمک اونا هم باید معقول باشه نه غیر متعارف 

ن مستقیم نگو ولی بفهم بهشون ک نیاز نیست جزئیات پیش داماد بگن بعد از اونور باید طوری برخورد کنید ک شو ...

همش احساس میکنم تقصیر من بود این بحثها پیش اومد. چون اولین بار شوهر من این پیشنهاد رو داد که اگه فلانی پول نداره من میخرم. و منم بدون فکر سریع اینو‌ مطرح کردم.

همش احساس میکنم تقصیر من بود این بحثها پیش اومد. چون اولین بار شوهر من این پیشنهاد رو داد که اگه فلا ...

تقصیر شما نیست شوهر شما و اون شوهر خواهرتون از زندگی پدر مادرتون و خواهر مجردتون خبر دارن پس میدونن پول داره یا نداره 

تقصیر شما نیست شوهر شما و اون شوهر خواهرتون از زندگی پدر مادرتون و خواهر مجردتون خبر دارن پس میدونن ...

والا بعضیا آنقدر با سیاستن. مثلاً شوهرم و خانواده‌اش من از هیچی دخل و خرجشون خبر ندارم.

همین شوهرم اول ازدواج گفت من از پدرم هیچ توقعی ندارم تو هم نداشته باش. من هم قبول کردم. بعد موقع خواستگاری برادرش، شوهر من می‌گفت ما خونه مون رو بفروشیم که برای داداش خونه بخرن. بعد که من گفتم تو چطور برای خودت هیچ توقعی نداشتی؟ الآن وظیفه می‌دونی. سر همین حرف بلایی سر من آورد. پرت کرد من رو جلوی در خونه پدرم.