2777
2789

بعد انژیو و فنر گذاشتن داخل قلب چندسال عمرمیکنن؟ 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من دختر ۶سالم دوبار آنژیو کرد و یه بار عمل قلب باز... و الان سالم و سلامته شکر خدا. نگران نباش عزیزم. عمر فقط دست خداست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمر که دست خداستمامانم ۱۰ سال پیش انژیو کرده

الان دارو مصرف میکنن؟ 

درسته عمر دست خداست ولی میخوام بدونم با وجود انژیو عمر بیمار کمتر میشه؟ یا طبیعی عمر میکنه؟ 

من دختر ۶سالم دوبار آنژیو کرد و یه بار عمل قلب باز... و الان سالم و سلامته شکر خدا. نگران نباش عزیزم ...

خداروشکر که خوبه

میخواستم بدونم عمر طبیعی دارن این بیمارا یا کوتاهتر؟ 

الان دارو مصرف میکنن؟ درسته عمر دست خداست ولی میخوام بدونم با وجود انژیو عمر بیمار کمتر میشه؟ یا طبی ...

مامانم ۱۴ ساله انجام دادن خداروشکر الان سرحال و عالین 

دوستان 
الان دارو مصرف میکنن؟ درسته عمر دست خداست ولی میخوام بدونم با وجود انژیو عمر بیمار کمتر میشه؟ یا طبی ...

نه انژیو درمانی هست چرا عمر کم بشه.تازه زیاد هم میشه

مامانم دارو مصرف میکنه یه مقدار کم، گرفتی  تو رگای قلبش بود که هم با انژیو هم با دارو باز شد.

خاله م انژیو کرد الحمدلله خوبه مادرشوهرم هم همینطور ولی فوت کرد که علتش از قلب نبود

مادر شوهرتون چند سال بعد انژیو عمر کردن؟