2777
2789

سلام دوستان 

لطفا اگر کسی دکتر محمد علیزاده متخصص چشم تهران رو میشناسه از تجربش بگه 

میخوام وقت عمل بگیرم پیشش اما ویزیت نکرد ،عکس فرستادم و گفت وقت عمل میدم

نگرانم حرفه ای نباشه و خیلی از مشکلاتی که بقیه دوستان مثل تا به تا شدن یا بسته نشدن چشم بعد از عمل پیدا کردن برای منم پیش بیاد

نمیشناسم عزیزم ، ولی تا از کارش مطمئن نشدی ، نرو زیر دستش ، اگه بد شد ، دیگه نمیتونی کاری کنی ،یکی قبلا همینجا بود ، عمل بلفارو کرده بود ، چشمش بد شده بود ، هی تاپیک میزد دعا کنید خوب بشه ، با شوهرش به مشکل خورده بود

نمیشناسم عزیزم ، ولی تا از کارش مطمئن نشدی ، نرو زیر دستش ، اگه بد شد ، دیگه نمیتونی کاری کنی ،یکی ق ...

ممنون که جواب دادی عزیزم

درسته خودمم الان دو دل شدم بخصوص اینکه همسرم کاملا موافق نیست 

من بیشتر به خاطر حال خودم میخوام اینکارو کنم اما نمیتونم دکتر خوب و قیمت مناسب پیدا کنم

همه شدن ... فقط عکس و فیلم میذارن تو اینستا آخرم گند میزنن🤕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون که جواب دادی عزیزمدرسته خودمم الان دو دل شدم بخصوص اینکه همسرم کاملا موافق نیست من بیشتر به خا ...

خواهش میکنم عزیزم ، من خودم انجام دادم و راضیم ، شیرازم البته ، حتما برو مطب دکترهای مختلف ، کارشون رو ببین ، اصلا عجله نکن ، من خودم ۸ماه تو نوبت بودم تا ویزیت بشم ، ۶ماه هم تو نوبت بودم تا عمل بشم 

خواهش میکنم عزیزم ، من خودم انجام دادم و راضیم ، شیرازم البته ، حتما برو مطب دکترهای مختلف ، کارشون ...

خدا رو شکر راضی هستی هیچی جای حس خوب بعدش رو نمیگیره 

راستش دیشب کلا منصرف شدم از جراحی با اون دکتر 

،دکتری که حتی ویزیت قبل هم نمیکنه نمیدونم به چه دردی میخوره!حداقل معاینه کنه ببینه خشکی چشمی چیزی نداشته باشم!!

یه پزشک دیگه پیدا کردم که اتفاقا آشنا هم هست ،نمیدونستم بلفا هم انجام میده

توکل به خدا ببینم چی میشه