2777
2789
عنوان

موهام بلنده دلم میخواد

199 بازدید | 24 پست

موهام خیلی بلند از دوسالگی کوتاه نکردم 

تا  پایین زانوم 

دلم میخواد کوتاه کنم چه شکلی میشه 

البته اینم بگم جمع کردنشون خیلی سخته 

اگ برم حمام بیام بیرون دوساعت با سشوار بکشم خشک شه به نظرتون کوتاه کنم

صددرصد

موی بلند واقعا زیباست ولی موی زیر زانو با احترام اصلا قشنگ نیست بنظرم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بلند بود موهام ،چون اسیب دید مجبور شدم کوتاه کنم ،اوایل نمتونستم کنار بیام خیلیی ناراحت بودم ،ولی تو حموم فهمیدم چه حسه خوبیه اوووف 🤣🤭زودی میشوری زودم خشک میکنی 

خواستی کوتاه کنی بفروش یه پولی هم دستت بیاد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...