2777
2789
عنوان

کی با همسرش احساس خوشبختی می کنه

665 بازدید | 45 پست

من هیچ وقت خوشبخت نبودم... تو تمام این سالها فقط درد کشیدم ...به روزی این زندگی رو ترک می کنم ولی نمی دونم کی دقیقا...علتش هم خیانت‌های شوهرمه

دعا کنید خدا شفامو بده

خیانت واقعا سخته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما مشکلاتی باهم داریم منتها وقتی ب گذشتم با اطرافیانم ب کارایی که بخاطرم کرد فکر میکنم واقعا احساس خوشبختی میکنم عمیقا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خوش ب حال هر زنی ک با وجود هر مشکلی حال دلش با همسرش خوبه ،اینو بدونه یه نعمت بزرگی هست ک داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من شوهرم هیچ مشکلی ندارم خودم کرم🐍 دارم برای همین گاهی اوقات احساس خوشبختی دارم😂😂

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من و همسرم دو قطب مخالفیم

ته تمام دعوا ها دلخوری و سختی ها،بازم همدیگه رو دوست داریم،عاشق نیستیم ولی لحظات خوش کنار هم داریم هم لحظات بد

گاهی میگم شاید صبر میکردم با شرایط خوبی که داشتم یه مورد بهتر سر راهم قرار می‌گرفت ولی خب چه کنم کار از کار گذشته.