2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126339 بازدید | 1336 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسادت نمیشه گف یه جورایی آرزو دارم که کاش زندگی یکی از دوستای دورمو داشتم هم خوشگله هم شخصیت خوبی داره هم صدای خوبی داره هم قدش بلنده هم مامان و بابای پایه ای داره و هرکار دوس داره انجام میده

نه همیشه وقتی استرس زندگی از حد توان آدم خارج می شه به مرده ها غبطه می خوره

منم استرس دارم هزار تا بدبختی دارم ولی بخاطر بچه ام باید باشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

من الان ب همه اینایی ک گفتید حسودیم شد😂حس حسادتم تحریک کردید

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خیلی زندگی خوبی داری ویلایی با صفا.حسود نیستن بخدا فقط قبطه میخورم کاش منم داشتم

این ختم ها برای خانه دار شدنه : 

پاراگراف اول اعمال ، اذکار و سوره هایی جهت ایجاد محبت بین زن و شوهر هست ( تو اون پست سوره هل هستن + سوره ی مجادله ) 

از پاراگراف دوم به بعد سوره ها ، اعمال و اذکار جهت افزایش رزق و روزی اینا

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

اون ذکر یاوَدود ( روزی ۱۰۰۱ بار = زیاده : یکبار خونده بشه به سطل قند ، یکبار به سطل شکر ، دبه ی شیره و ... )

💚 فقط اولین روزی که میخوایم بخونیم اون روز نباید روز نحس باشه و غسل به گردن هم نباشیم از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا غسل داشته باشیم ( به جز غسل جنابت ) 

{ یا اولین بار که میخواهیم عملی رو انجام بدیم در روز نحس نباشه }

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ در گوگل هست و ۲ تا عکسه ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

در روز نحس کلا کارهای مهم و اساسی نباید انجام بشه ( مثلا سفر " ولی اگه واجبه قبلش صدقه بدیم " ) : که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست { ۱۰۰ درصد باعث یه زندگی پر مشکل و در نهایت باعث متارکه میشه === فقط روزی که خطبه ی عقد میخونن در روز نحس نباشه ، جشن نامزدی یا‌ عروسی مهم نیست که در روز قمر در عقرب باشه ولی خب بهتر اینه که در روز نحس نباشه } ؛ نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم برای خود یا دیگری ، مسافرت ؛ قولنامه ی ماشین و مال غیر منقول ، خرید طلا 《 کلا معاملات سنگین دیگه 》؛ نوشتن حرز ها ؛ اقدام برای بچه دار شدن ؛  نوشتن دعاهای قرآنی ؛ و ... که در گوگل هست 

متاسفانه من از اون زنایی هستم که بقیه بهم حسودی میکنن، چهره و انداممو میگن خوبه، تحصیلات و شغل خوب، بچه‌ی سالم و باهوش، شوهر مهربون و دست و دل باز،  ولی نمیدونن درونم آشفته ست و حسرت خیلی چیزا رو دارم

اینارو با تمرین و یا شرکت در کارگاه و دوره ها میتونی به دست بیاری

تمرینش اراده و همت می خواد کلی دوره دارم که هنوز شروع نکردم فقط پول دادم نمی دونم و چرا نمی تونم پشتکار داشته باشم 

نمیدونم ولی همیشه حسرتش و خوردم تلاش کردم ولی نشد از اون موقع به بعد از زندگیم نا امید شدم🥺

عزیزم خیلیا که سمپاد رفتن افت کردن ونصفشون تو دبیرستان میربزن برمیگردن مدرسه دولتی واقعا سمپاد درس خوندن سخته عمر تلف کردنه

به خودم ، چون قبلا خیلی با انگیزه و انرژی بودم اصلا خسته نمی شدم هر چه قدر هم یک در به روم بسته می شد کم نمی آوردم بچه پرو بودم اما الان دیگه بریدم بس که دویدم و هیچ چیز درست نشد 🫠

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓