2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ابتدایی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
وای چه لوس هستند

جو مدرسه خیلی بده

ندی هم اسم میذارن رو آدم

الان از پیش دبستانیه همین وضعه

گفتم سال دیگه سرویس میگیرم 

خودم هم دیگه پامو مدرسه نمیذارم

نهایتش به معلم میگم شاغلم نمیتونم بیام جلسه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی میگن خب؟ شما چی؟

از وضعیت درسی میگن . 

مشاور میارن درباره تربیت و رفتار با بچه ها صحبت میکنه . 

در مورد اردو و برنامه کلاس های غیر درسی نظر میدیم

اگه کلاسی برای بچه ها مفید نباشه پیشنهاد حذف کردنش رو میدیم و به جاش با کمک مدیر یه کلاس دیگه جایگزین میکنیم . 

معلم ها میان روش تدریس و گزارش کار میدن و میزان تاثیرگذاریش رو بچه ها رو بررسی میکنن اگه همه راضی بودیم اون روش تدریس رو ادامه میدن اگه نه که ردش هایجدید پیشنهاد میکنیم 

در مورد جشن ها و ...حرف میزنیم و..

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
جو مدرسه خیلی بدهندی هم اسم میذارن رو آدمالان از پیش دبستانیه همین وضعهگفتم سال دیگه سرویس میگیرم خو ...

متوجه ام حق دارید بذارش غیر انتفاعی شما که هر دقیقه پول میدید یکبار هزینه میکنید نهایت ده نفر تو کلاس باشندد

این دردسر دخالت اولیا و هر دقیقه اعصاب خوردی و شلوغ بازی هم ندارید 

متوجه ام حق دارید بذارش غیر انتفاعی شما که هر دقیقه پول میدید یکبار هزینه میکنید نهایت ده نفر تو کلا ...

اخه غیر انتفاعی هم چن جا تحقیق کردم دیدم همشون ۲۰ نفره هستن

و کلی کتاب کار میگن

آخه پسر بچه کتابای خودشو هم نمیخونه چه برسه کتاب کار

چن تا از بچه ها بخاطر همین قضیه غیر انتفاعیو ول کردن اومدن اینجا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واسه ثبت نام چقد دادی؟ اصلا چه ارجحیتی داره این مدرسه

پسرم متاسفانه عادت کرده

وگرنه خودم هم دوس دارم مدرسه شو عوض کنم

اخه غیر انتفاعی هم چن جا تحقیق کردم دیدم همشون ۲۰ نفره هستنو کلی کتاب کار میگنآخه پسر بچه کتابای خود ...

نه اینطور نیست که من پسرم غیر انتفاعی هست شش نفر هستند توی کلاس اضافه بر درس هم 

فقط کلاس زبان دارند و کامیپوتر 

نه اینطور نیست که من پسرم غیر انتفاعی هست شش نفر هستند توی کلاس اضافه بر درس هم فقط کلاس زبان دارند ...

نه اتفاقا همه اینا رو پرسیدم

چیزی اضافه تر تدرس ندارن

فقط کلی کتاب کار میگن بخر