ما برای خرید خونه ی نقلی پول کم داشتیم پدرم و مادرشوهرم کمک کردن و مادرشوهرم ۶۰ میلیون وام برداشت به ما داد که قرض بابام بدیم الان هر ماه از حقوقش کم میشه ..شوهرم میگه باید قرض مامان بدیم و ال و بل.... علاوه براین وام یه مقدار دیگه هم کمک کرده .. منظورش وام میگه ما بریزیم. پدرشوهر ندارم ولی پسراش حواسشون به مادرشوهرم هست
ما خودمون خیلی افتادیم تو قرض منم گفتم مادرشوهرم همش میگه النگو نداری فک کنه یه دونه النگو خریده بهم داده دیگه وام خودش بریزه چی میشه مگه ...گف توام اینجوری فک کن قرض بابات رو گفتم اونا به اندازه کافی طلا دادند تو همه چی طلا آوردن ...
ببخش یه جور میگی تازه عروس انگار یه منصب حکومتی!!!!!!!!دست و بالتون باز شد باید جبران کنید
والا ما تا سه سال افتادیم تو بدهی خب من تازه عروس وقتی ذوق و شوق دارم نمیتونم خرید عید بکنم اینا رو پارسالم که نامزد بودم نکردم خب میتونست بگه برید خرید بکنین مادرشوهرم خودش حقوق داره خانما
کاش یکی به ما وام میداد خودمون بدیم قسطاشو ...یه چی هم براش میدادیم بخدا....الان اسی دارره انگشتش میکنه تو چش مادرشوهرش که وظیفشه...واقعا چه انسان مبارکی هستی
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی خیلی پررو و پرتوقع هستی. مگه همه وظیفه دارن به شما طلا بدن؟ طلا خریدن وظیفه ی همسرته. بقیه ام اگه تو مناسبتها طلا بدن لطف کردن، اگر هم ندن نمیشه توقع کرد. مادر شوهرت یه زن تنهاست، شوهر نداره. واقعا مادر خوبیه که موقع دست تنگی کمکتون کرده، اینکارش کم از طلا خریدن نیست. میدونی که پول، روزانه از ارزش میفته. اگه همون پولی که به شما داده بود برای خودش طلا خریده بود، الان کلی اومده بود روش. اما مادری کرده پولشو داده به شما مشکلتون و حل کنین. باید قرضشو پس بدین، کلی هم تشکر کنید
گف توام فک کن بابات بهت طلا داده قرض پس نده گفتم اونا برای همه مناسبت بهم طلا دادن پاتختی پاگشا یلدا ...
دیگه وقتی شرط کردین باید عمل کنین ، مگر اینکه ایشون خودشون ببخشن بهتون . شما بهرحال حرفتو زدی و گله تون رو کردی دیگه ادامه نده و تکرار نکن ،شاید خودشون به فکر افتادن حداقل یک بخشی از مول را نگیرن ازتون
تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ببین هر چیزی جای خود.اگه مادرشوهرت وامو به عنوان قرض داده شما وظیفته قرضو پس بدی. در مورد خریدن طلا هم شما همون اول باید به شوهرت اصرار میکردی که طلا بیارن .اون زمان جای خود الانم جای خود.دلیل نمیشه چون شما زبونشو نداشتی طلا بگیری بخوای پیش خودت اینجوری معاوضه کنی. پس ندی یجور پول حروم به حساب میاد
والا ما تا سه سال افتادیم تو بدهی خب من تازه عروس وقتی ذوق و شوق دارم نمیتونم خرید عید بکنم اینا رو ...
شما داری برای زندگی خودت تلاش نیکنی،منتش سر اون بیجاره میزهری؟خب مستاجر نیموندی تا فشار بهت نیاد،هم خونه نیخوای هم بقیه چیزا،کلا زندگی همینه،بدست اوردن هرچیزی سختی داره،فک کردی اون بنده خدا هیچ سختی تو زندگیش نکشیده
همیکنه فکرتون بوده مادره خیلیپدر من بهمون خونه 120 متری داد بدون هیچ پولی مادرشوهر 300 منزل مبارکی ا ...
دقیقا پدر من خدابیامرز آدم ثروتمندی هم نبود. کلی جهیزیه داد با یه آپارتمان نوساز ۶۰ متری. ولی مادرشوهرم ۲۰۰ گذاشت تو پاکت بهمون داد. هیچوقتم مقایسه نکردم و توقعی ازش نداشتم. هرتوقعی باشه از شوهرم دارم