2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ریزش مو اینا هم دارین ؟

نه اصلا تنها مشکلم فقط چانه ام جوش میزنه جوش کیستی

نه پرمویی دارم نه ریزش مو

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

من سمت چپم تنبلی داره ولی خفیف پریود منظمی دارم از ۱۲سالگی تا الان که ۲۷سالمه میشم چاق هم نیستم اصلا هی چاق نشدم فقط موی زاید دارم رفتم دکتر ای وی اف قرارع بکنم چون مشکل اصلی از شوهرمه دکتر گفت مشکل از تو نیست از شوهرته 

میشه بگی چیکار کردی ؟منم همین مشکلو دارم همش دارو هورمونی میخورم

شبا قبل ساعت ۱۱میخوابیدم ۷صب بیدار میشدم

شکر و قند مصنوعی و محصولات کارخونه ای به کل حذف کردم

هر روز ۱۰تا بادوم خام پوست کنده میخوردم

هر روز جوانه گندم یا ماش مصرف میکردم

شبا قسمت شکم رحم و تخمدان هارو با روغن سیاهدانه چرب میکردم(برای درمان عفونت و به کار افتادن تخمدان ها خیلی موثره)

هر روز ۴۵دقیقه الی۱ساعت پیاده روی میکردم

لبنیات هم مصرف نکردم اکثرا صبحانه ارده شیره کره بادام زمینی عسل تخم مرغ محلی میخوردم

سر ۲ماه باردار شدم الان دخترم ۲سالشه

من تنبلی شدید داشتم جوری که سالی ۲بار پریود میشدم

از همه مهمتر وزنم در محدوده نرمال نگهداشتم

اگه اضافه وزن خصوصا چربی شکم داری حتما حتما اول درمانش کن که نصف راه اینجوری رفتی

داروهاتون چی بودن

کلومفین و hcg از چندین نفر ک پرسیدم گفتن دکتر با این شروع میکنه ب من گفت ب احتمال ۸۵درصد با ابن حامله میشی ک نشد چون بدنم دچار فشار روحی و تنش بود بهم گفت اگه حامله نشدی بیا این دفعه بررسی بیشتری انجام میدم