2777
2789
عنوان

به شوهرم اینجوری گفتم بد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 55 پست
اره دوسال از عروسی زنداداشم گذشته همش حرفش میشه میگه آخه من تازه عروسمنمیدونم تازه عروسو باید چیکار ...

اره بزارین تو دکور خونتون

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخش یه جور میگی تازه عروس انگار یه منصب حکومتی!!!!!!!!دست و بالتون باز شد باید جبران کنید

😂😂😂👏👏👏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دقیقا پدر من خدابیامرز آدم ثروتمندی هم نبود. کلی جهیزیه داد با یه آپارتمان نوساز ۶۰ متری. ولی مادرشو ...

خدا بیامرزتش پدرتونو 

چه سالی بهتون 200 داد؟مادر شوهرمن اسفند پارسال 300 داد.درسته که میگید توقع ندارید ولی آدم ته دلش یه جوری میشه.مادر شوهر پدرشوهر من دریغ از یک تشکر از پدرم.

پسرشونو سرشکسته میکنن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خدا بیامرزتش پدرتونو چه سالی بهتون 200 داد؟مادر شوهرمن اسفند پارسال 300 داد.درسته که میگید توقع ندار ...

مرسی عزیزم. سال ۱۴۰۱ که خونه خریدیم.

وگرنه تو عروسیمون که هیچی ندادن، تازه منت سرمون گذاشتن با کلی اخم و تخم تشریف آوردن سالن. آخه با ازدواجمون مخالف بودن...

ببین ته دلم ناراحتم ازشون، هم من هم شوهرم. اما خداشاهده تاحالا یه بارم به روشون نیاوردیم. تو بدترین شرایط مالی مون یه ریال کمکمون نکردن. همیشه ام زبونشون سر ما درازه. بخاطر این میگم پدرو مادرایی ک از اول به بچه هاشون رو نمیدن و زیاد محبت نمیکنن انگار عزیزترن پیش بچه ها. بچه های مادرشوهرم مثل پروانه دورش میگردن. از جمله شوهر خودم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اسي مگه از مردم طلب داري؟خدايي من جاي شوهرت بودم ميكوبيدم دهنت

مگه چلاقي برو كاركن النگو بخر

پول زن بيچاره رو چرا ميخواي بكشي بالا اونم تووضعيتي كه شوهر نداره بهتون لطف كرده پول جور كرده داده بهتون

وظيفتونه دوبرابرش هم بهش برگردونين

خيلي دلت ميخواد النگو دس كني پول باباتو بردار برو النگو بخر

مرسی عزیزم. سال ۱۴۰۱ که خونه خریدیم.وگرنه تو عروسیمون که هیچی ندادن، تازه منت سرمون گذاشتن با کلی اخ ...

دقیقا خانواده شوهری که داری انگار خانواده شوهر منن.ولی با این تفاوت که اینا راضی به ازدواج بودن.

کلی قربون صدقه و احترام میکردن.همین که عروسی کردیم ورق برگشت .مادر شوهر من انسان حسودیه خیلی حسود فقط انتظار داره پسر پول ببره براش.

فقط شانسی که آوردم شوهرم عاقله و درک میکنه.

تازگیا رفته کربلا.1 تومن براش بردیم سوغاتی برامون جانماز اورده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دقیقا خانواده شوهری که داری انگار خانواده شوهر منن.ولی با این تفاوت که اینا راضی به ازدواج بودن.کلی ...

منم فقط شانس آوردم شوهرم عاقله خداروشکر. و مطمئن باش همین برامون کافیه...اگه برعکس بود، خانواده ی شوهر دنیارم بهمون نمیدادن، ارزشی نداشت