2777
2789
عنوان

هعیی شوهرم دلش ذرت مکزیکی میخواد

338 بازدید | 36 پست

چن بار گفته تا الان یبارم پست راجب ذرت فرستاده 

۳ ماهه عقدیم

تو خونم یکم ذرت هس یکما فقط

به خونوادمم نمیتونم بگم وسایلشو بخرن

چون یبار بعد عقد از بابام نسکافه خواستم گفت به شوهرت بگو تو الان دیگه کسیو داری ک بخره😔☹️

الانم عذاب وجدان دارم ک هی میخواد و من نمیتونم درس کنم😖

Nail artist 🤍  

برو خونسون بگو بخره واسش درست کن

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

ولی بابات خیلی حرف بدی زده خدایی

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت هیچ پولی نداری یعنی

شوهرت میتونه راحت از بیرون بخره

ولی مثل اینکه دوس داره تو واسش درست کنی

یبار لفظشو بیا که لوازمشو بخره باهم درست کنین

این چه حرفی بود بابات زد آخه😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بابات که هیچی‌

ولی شوهرت دلش میخواد خب بره بخره

جدی وقتی چند بار ری اکشن نشون ندادی هنوز منتظره  :")

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اماده بگیره🫴🏻😕

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید