2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 190 پست
ویروس جدید اومده؟ به جهنمزامبی ها حمله کردن ؟ به جهنم کار سیاسته که جمعیت کم کنن؟به جهنم والا خواهر ...

ناراحت نیستم خوشحالم از اینهمه بدبختی🤣🤣🤣

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

حالااخبار چین میگه ،شیوع ویروس‌جدیددرایران!

یه سربه ییمارستانهای خودمون بزنید ،میدونید چه خبره 

ویروس‌ جدید یا به نظرم نوع شدید کرونا اومده خیلی وقته 

خیلی هارودرگیرکرده ،خیلی هم بیماری سختیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت نیستم خوشحالم از اینهمه بدبختی🤣🤣🤣

تو دیگه زده به سرت 😂😂😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

حالااخبار چین میگه ،شیوع ویروس‌جدیددرایران!یه سربه ییمارستانهای خودمون بزنید ،میدونید چه خبره ویروس‌ ...

از هر طرف مرگ و بیماری میباره. 

علنا اعلام میکنن ک مردم ب ترس و لرز بیوفتن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

تو دیگه زده به سرت 😂😂😂

از شانسمم زنده میمونم برای مراحل بعدی 

از شانسمم زنده میمونم برای مراحل بعدی

نهههه تو گیمری 

باید  برای لول جنگ با زامبی ها زنده باشی 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خیلی هم عالیه حداقل توسط زامبی خورده نمیشیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍🏻😍ولی یه چیزی چرا توی جین فیلمشو سا ...

اره دیدم فیلم هارو 

نمیدونم شاید برای اون هم برنامه دارن 

اگ هم اینطوری باشه احتمالا بیماری بسازن ک اعصاب و روان و افکار انسان رو مختل کنه مثل دیوونه ها بشه

واکسنشم بیاد نمیزنم ن دست میشورم ن ماسک میزنم والا سر کرونا تا واکسن کوفتی اش نزدم دست نشسته پیتزا میخوردم کافه میرفتم هیچیییم نشد ب محضی ک دوز دو واکسن زدم چنان کرونایی گرفتم تا دم مرگ رفتم ازهمون روزم ضربان قلب بالا وکتف درد مونده باهام 

نهههه تو گیمری باید برای لول جنگ با زامبی ها زنده باشی 😂

صد درصددد فقط اسلحه لازم دارم 🥰😍

برای اولین بار زندگیم پر از هیجان میشه با ورود زامبی🤣