2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8727 بازدید | 190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

صد در صد از غذاشون 

نمیبینی مگه همه چی میخورن فقط گوشت انسان نمیخورن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

هیچ کسی قطعی چیزی نمیگه 

ولی خیلی ها میگن دست سازه 🫠 مخصوصا این که هر دفعه ترامپ میاد ویروس هم پخش میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو دوره غیبت به سر میبرن😔😂

شنیدی میگن احتمالا بخاطر انرژی خورشید یا این چیزا هم ممکنه برقا بره؟ 

نمیدونم چقدرش درسته ولی میگن احتمالا تا چن سال آینده اتفاق بیوفته 

خدا رحم کنه بدبخت شدیم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هیچ کسی قطعی چیزی نمیگه ولی خیلی ها میگن دست سازه 🫠 مخصوصا این که هر دفعه ترامپ میاد ویروس هم پخش م ...

اینم میتونه باشه 

صد در صد از غذاشون نمیبینی مگه همه چی میخورن فقط گوشت انسان نمیخورن

بعید نیست اینا سیاست های کاهش جمعیت باشه‌.

بالاخره جمعیت در حال افزایشه و منابع رو به اتمام.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ایشالا نوبت من باشه

ان‌شالله نوبت همه مون😂

من ک دیگه خستم از این زندگی

شنیدی میگن احتمالا بخاطر انرژی خورشید یا این چیزا هم ممکنه برقا بره؟ نمیدونم چقدرش درسته ولی میگن اح ...

نه نشنیدم

الانم برقا میره که

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

بعید نیست اینا سیاست های کاهش جمعیت باشه‌.بالاخره جمعیت در حال افزایشه و منابع رو به اتمام.

اره چین هم ک بیشترین جمعیت رو داره

کم بدبختی داریم هر سال هم یه مریضی و درد جدید 😂

مث بازیه بیشتر

غم آخرمون باشه قرار چندین میلیون دیگه بمیرن خدایی نکرده🦦 ولی با این وضعیتی که داره توی جهان پیش میاد بعید نیست چشامونو باز کنیم ببینیم ویروس زامبی ام اومده

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-