2777
2789

من از شوهرم خطا دیدم و چون دوباره خطاشو تکرار کرد منم بایک بچه زندگیمو ول کردم و رفتم دنبال طلاق و حسابی چزوندمش

خلاصه اونم پشیمون شد و دست به دامان هرکی میزد ک برگردم و بچمم داشت دیونه میشد

دیگه باحق طلاق برگشتم

همش هم میگه من دیگه سابق نیستم من بفکر زندگیمم فقط

و واقعا میبینم خوب شده حتی میریم بیرون سنگین شده نگاه و رفتاراش

از طرفی زندگیمونم خوب شده و همه چی روبه رواله

اما من ول کن نیستم و همش شکاکم

چند روز پیش داشتم روبیکاشو چک میکردم ک دیدم یه شماره سیو هستش به اسم مشکوکی و خانم بوده

ولی دیدم تو مخاطبای شوهرم نیست

(منم شک کردم حدس زدم زمانی ک نبودم و توزمان قهر و دادگاه وطلاق بودیم شاید بااین شماره اخت شده بود)و وقتی برگشتم حذفش کرده اما از روبیکا حذف نشده بود

از شوهرمم پرسیدم همش میگفت بخدا یادم نیست کیه

اینو بگم ک مطمئنم مال الان نیست و الان شوهرم پاک پاکه

اما فکرش حالمو بد میکنه ازشم پرسیدم ممکنه مال زمانی باشه ک توقهر بودیم گفت نه اون زمان اونقدرحالم بد بود و استرس دادگاه پاسگاه و داشتم فکر این چیزا نبودم اما باور نکردم بالاخره میشناسمش نیاز جنسیشم بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ونور

چه خوب کتری کردی که بهش یه فرصت دوباره دادی احسمت 

زیاد بهش دیگه گیر نده و به خودت برس

شک گناهه و از ناحیه ی شیطان میخواد زندگیتو بهم بریزه لعنت کن شیطان رو و آیت الکرسی زیاد بخون 

و به شوهرت اعتماد کن. موفق باشی عزیز

همسایه کریمه اهل بیت ع.
بنظر من ولش کن ببین اگه عصر ها میدونی کجا میره صبحم میره سرکار دیگه کی می‌خواد مثلا طرف رو ببینه ؟؟

صبح تاشب سرکاره

الان اصلا غلطی نمیکنه میشناسمش دیگه از توجه و محبتاش مشخصه

و منم حسابی چزوندمش ویطور ترس از دست دادنمو داره

اما بادیدن این شماره دوباره حالم بد شده

سلام ونورچه خوب کتری کردی که بهش یه فرصت دوباره دادی احسمت زیاد بهش دیگه گیر نده و به خودت برسشک گنا ...

اخه میشه بهم بگی چکارکنم بیخیال بشم؟از طرفی از وقتی ین شماره و دیدم حالم بد شده شاید مال گذشته بود یا زمانی ک توقهربودم اما باعث شده هروقت ازاین خیابون رد بشیم یادش بیفتم وحالم بدبشه چون این خیابون نزدیک محلمون هستش

اون که مطمئنا داره دروغ میگه نمیشناسمش چطوری سیو کرده بعد یادش نمیاد کیه از اسمشم که معلومه برا چیه ولی شما سعی کن چکش نکنی بیخیال باش برو بگرد باشگاه برو کارایی کن که حالتو خوب کنه از فکر اون چیزا هم کلا بیرون بیا چکش کنی بدتر هم زندگیتو خراب میکنی هم حال خودتو عزیزم

عزیزم دلتو بزرگ کن بخشیدیش دیگه ببخش.خدا بخشیده توام از ته دلت و نه اسما ببخشش.میدونم سخته ولی نمیدونم چرا حسم میگه توبه کرده و درست شده.فک کن اینم یه جور معتاد بوده و ترک کرده .با این کارات و شکاک بودنت شاید باعث بشی اون دوباره خدای نکرده بلغزه.پس خوش باش  و گذشته رو فراموش کن.پیش یه مشاور خوب هم برو