2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا سخته بخدا با حقوق کارمندی .فقط می‌رسی گرسنه نمونی.ما ده ساله می‌خوایم خونه هشتاد متری بخریم نمی ...

کاش من یه پراید داشتم از بچگی تا الان آرزوم پراید 

هیچ وقت پراید نداشتیم ولی من همیشه آرزوم اینه پراید داشته باشم (ما بچه که پراید تازه اومده بود اون موقع ماشین خفنی به حساب میامد منم آرزوش داشتم)انگار هنوزم تو دلم دلم از این هاچپک میخواد اونم رنگی علی الخصوص قرمز

کاش منم یکی بخرم  

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نه من از سن سی به بعد خیلی سخت نمیگیرم چون می‌دونم زندگی زود میگذره با غصه خوردن فقط باقی عمرم خراب ...

با یه مشاور کودک مشورت کن اگه میخوای بچه ات آینده شادی داشته باشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
انشالله بهترشو بخری

ممنون عزیزم 

ولی خدایی بچه های ما خیلی باهامون فرق دارند یه چیزهایی برای من آرزو بود اما دختر من حتی باهاش خوشحالم نمیشه 

من اندازه دخترم بودم مامانم همه وسایل میداد دست من بیارم خودش داداشم بغل میکرد(الان یادم میافته چقدر برام سخت و آزار دهنده بود)بعدم دختر من دو قدم بخواهد راه بیاد میگه سخته اسنپ بگیر یا چرا تو ماشین نداری اونوقت مامانش سن این بود پنج تا چهاراه هر روز تنهایی میرفت برمیگشت تا مدرسه اش بعد جالب مامانم الان زیر بار نمیره من تنهایی میفرستاد مدرسه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ممنون عزیزم ولی خدایی بچه های ما خیلی باهامون فرق دارند یه چیزهایی برای من آرزو بود اما دختر من حتی ...

دقیقا .بخدا ماها انگار بچه های کار بودیم 🤕من و خواهرم اول خونه رو مرتب میکردیم بعد درس می‌خوندیم الان به بچه ها میگی ی لیوان آب بده دستم میگه نمیتونم

ششمین کاربری 😒