2777
2789
عنوان

صحبت های یه خانم در دوران عادت ماهیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی نگیر واسه این دورانه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

نه که نخوای طرفو جدی نگیری اون موقعم طرف آدمه

فقط ممکنه یکم عصبی تر و حساس تر بشه یعنی یا سر چیزای بیخود دعوا کنه یا زود گریش بگیره تو اون دوره

و خب دل درد و اینام هست که یکمم آدمو خسته تر و عصبی تر میکنه

فقط نباید ازش به دل بگیری چون خیلی دست خودش نیست بخاطر بالا پایین شدن هورمونا اینجور میشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببخشید شما هم تو همین دوران بودید چون دیروز خوب شد یو عصر گفت کل سرم درد میکنه گفت میخوابم بعد از خو ...

یه خوابی هم هست بعضی موقع که میخوابی بعد پا میشی فقط دلت میخواد هرکیو میبینی کتکش بزنی ربطی هم به قاعدگی نداره 😂 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بیشتر قتل ها از جانب خانم ها این دوران اتفاق میفته 😂🤣🤣😅😅😅ن شوخی کردم میگن بیشتر طلاق ها و تصمی ...

دیشب به من می گفت سالی یه بار پیام بده و... 

من حالم خوب نیست سر گوشی نمیرم و...😄

دیشب به من می گفت سالی یه بار پیام بده و... من حالم خوب نیست سر گوشی نمیرم و...😄

سالی یه بار پیام بده رو میدونی تو هیچ دورانی نباید جدی بگیری

اینکه همه چی رو به دوران پریود خانم ربط بدین و خودتون رو بی تقصیر بدونین درست نیست،شاید ایشون از شما ناراحتی یا کدورتی داره که بین تون حل نشده یا روش نمیشه مطرح کنه یا مطرح کرده و حل نشده و جرقه ای باعث شده اعصابش به هم بریزه و گیر بده به شما

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
یه خوابی هم هست بعضی موقع که میخوابی بعد پا میشی فقط دلت میخواد هرکیو میبینی کتکش بزنی ربطی هم به قا ...

نه این عصرش می گفت که کل سرم درد میکنه گفت میخوابم بعد بهش پیام دادم دیگه قشنگ شست گذاشتم کنار قبلش گفتم حالتون بده گفت آره 

بهجای این حرف ها یکم قربون صدقه میرفتی تا اخرش هر روز صدتگبار بهت پیام میداد

رفتم آخرش گفت سالی یه بار پیام بده 

بعد یه ریلز براش فرستادم قبلا استیکر می فرستاد الان نوشته وحشیه 😁