2777
2789
عنوان

صحبت های یه خانم در دوران عادت ماهیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 48 پست
وآقا دیشب بی هیچ دلیلی یدونه بهونه گرفت و شست گذاشتم کنار البته من احساس کردم به خاطر این دلیل چون گ ...

درسته زنها تابع هورمونن

ولی دقیقا واقعیت رو میگن تو این دوران

ولی خیلی خشن تر 

من خودم اینجوریم  تو پریودی با خودم رو راست تر میشم

و واقعیت مخفی خودم رو نشون میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی منظورتون اینه که منظورش همون سالی یه بار هست یا نه

نه یعنی اون اونجور گفته ولی شما باید بهش پیام بدی

اگه پیام ندی که یعنی خیلی دوسش نداری 😅

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اخه یعنی یه دفعه اینجوری میشی شب قبلش بگو بخند و فردا شبش اینجوری

به نظرم بهترین کار اینه سر فرصت با خودش حرف بزنی راجب دیشب

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زنها خیلی حساس‌تر و خشن تر میشن 

این کار طبیعته

که مردها نزدیک زن نشن تو این دوره

و نخاد رابطه جنسی برقرار کنه

پریودی یه جوری دافعه و محافظ زن هست که از بدن خودش مواظبت کنه 

ولی حرفاش واقعیه

نه یعنی اون اونجور گفته ولی شما باید بهش پیام بدیاگه پیام ندی که یعنی خیلی دوسش نداری 😅

خوب پیام بدم سرمو میزنه راستش من بار اولم هست با یه خانم صحبت میکنم میخواستم ببینم این صحبت های دیشبش واقعا حرف دلش هست یا نه 

اگه حرف دلش اینه که دیگه هیچی 

بله ما خانما معمولا دلیل ناراحتیمون یه آرشیو از خاطرات بد و مسائل آزار دهنده حل نشده س، وقتی یه موضوع جدید به فهرست این آرشیو اضافه میشه،اون جرقه زده میشه،باهاش صحبت کنین ببینین دلیل اصلی ناراحتیش چیه 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
خوب پیام بدم سرمو میزنه راستش من بار اولم هست با یه خانم صحبت میکنم میخواستم ببینم این صحبت های دیشب ...

نه خب میدونی دخترا یه چیز دارن به اسم ناز کردن خب باید نازشو بخری انقدر جدی و خشک نمیشه که

بله ما خانما معمولا دلیل ناراحتیمون یه آرشیو از خاطرات بد و مسائل آزار دهنده حل نشده س، وقتی یه موضو ...

یعنی منظور شما اینه مربوط به ابن دوره نیست آخه مشکلی نبود تا دیروزش باد یهو اینجوری شد حالا شایدم مربوط به من نباشه چون پرسیدم حالتون بده گفت آره 

نه خب میدونی دخترا یه چیز دارن به اسم ناز کردن خب باید نازشو بخری انقدر جدی و خشک نمیشه که

آخه دیشب خیلی جدی بود دیگه رسما داشت می گفت پیام نده بعد قاطی هم کرده بود می گفت فقط برای مسائل درسی پیام بده درصورتی که یه هفته دیگه درسمون تموم میشه 🤣

به نظرتون چقدر ربط داره به این دوران 

و اینکه این حرفی که زده جدی بوده یا نه 

الان هم پیام دادم حالشو پرسیدم گفت بهترم 

به نظرتون چقدر ربط داره به این دوران و اینکه این حرفی که زده جدی بوده یا نه الان هم پیام دادم حالشو ...

ببین فقط همونطور که گفتم آدم تو این دوران حساستر میشه یعنی ممکنه بیشتر گیر بده بیشتر عصبی بشه بیشتر حالش بد بشه نسبت به دوران عادی ولییی فقط حساسیت بیشتر میشه نه اینکه طرف بی دلیل بخواد عصبی بشه یا گریه کنه و... 

حرفشم که گفته سالی یه بار پیام بده معلومه که جدی نبوده کدوم آدم عاقلی همچین حرفیو با جدیت میزنه فقط اونو گفته ببینه با وجود اون حرف چقدر پیگیری 

ببین فقط همونطور که گفتم آدم تو این دوران حساستر میشه یعنی ممکنه بیشتر گیر بده بیشتر عصبی بشه بیشتر ...

به نظرتون چیکار کنم فقط حالشو پرسیدم راهمون هم دوره که بخوام برم ببینمش 

به نظرتون چیکار کنم فقط حالشو پرسیدم راهمون هم دوره که بخوام برم ببینمش

بازم بهش پیام بده یه جوری سر صحبتو باز کن فقط فعلا از دیشب حرفی نزن