هیچی نشد نداره.البته ک باید واسه هدف جنگید اگرنه اسمش میشه رویا
ای دختر
با سی سال سن چطور برم مدرسه آمریکایی درس بخونم😅
دیگه از من گذشته
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میدونی بعضی موقعها دلم چی میگه میگم واقعا شاید خدا میخواد من از این طلاق بگیرم...... چون من الان ...
میدونی جیه من پدر ندارم مامانم عمرشو داره پای منو برادرم میسوزونه من ک بچشم دارم اینو میگم.ت این اشتباهو نکن طلاق بگیر بچرم برای خودت کن با خیال راحت زندگی کن
پس این شبهای عزیز مثل شبهای قدر چیه که با یه دعا سرنوشت آدم تغییر پیدا میکنه
میرید دعا میکنید میشینید منتظر معجزه برای فرداتون؟😐
صلاح همه ی بنده ها دست خداست اون معجزه هم رخ میده ولی دقیقن یجایی ک شما نیاز بهش دارید.این نیازم خدا میدونه ک کِی هستش.شاید مشکلی ک شما دارید از نظر خودتون بزرگه و ... خدا بهتر از شما میدونه خلاصه