2777
2789
ای وای واقعا ؟ ما دهممون انلاین بود هیچی نفهمیدم

اره,ما مدرسمون عادی بود,مثلا بعضی وقتا خب حضوری هم میرفتیم ولی واسه امتحان به معلما التماس میکردیم که یه بخش هایی رو حذف کنن واسه نوبت دوم,که ما بخش زیادی رو نخوندیم

دل شکسته💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره,ما مدرسمون عادی بود,مثلا بعضی وقتا خب حضوری هم میرفتیم ولی واسه امتحان به معلما التماس میکردیم ک ...

ببین ما کلا تاریخ یازدهم و چون حجمش زیاد بود دبیرمون تدریس درست نکرد فقط چند تا درس و سر کلاس روخوانی میکردیم و تمااامم..

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

اهان اینجوری خوبه..بعد چرا دوس ندارین اخه کلی کمک میشه ب کنکورتون دیگه..معدل اوردن ک راحتراز تو کنکو ...

نه من که با معدل مخالف نیستم

فقط میگم که یازدهم نباشه چون کارمون سخت میشه هم دوازدهم امتحان بدیم هم یازدهم اونم تو یه ماه

نه من که با معدل مخالف نیستمفقط میگم که یازدهم نباشه چون کارمون سخت میشه هم دوازدهم امتحان بدیم هم ی ...

اصن اگه با مثبت شدن یازدهم هم موافقت نکردن حداقل بعضی درسا ی نهایی و حذف کنن اخه محیط زیست و تاریخ چه کوفتایی ان دیگه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

یعنی ترجیح تون اینه ک باشه؟؟من اصلا نمیدونم راجبه کنکور براما اصلا ی چی دیگه بود دوس دارم اطلاعات جم ...

نه الان دوست داریم که تاثیر معدل کلا برداشته شه

قبلا این مدلی بود که کلا یروز تو کل سال میرفتی کنکور میدادی با تموم استرسا و بدبختیا تموم میشد میرفت

الان اینطوری شده که دوازدهم تاثیرش ۴۰ درصد شده یازدهمم تاثیر ۲۰ درصد داره که باهم دیگه ۶۰ درصد تو کنکور تاثیر دارن

بعد امسال اونایی که یازدهمشون نهایی نبوده حتمااا باید یازدهم رو نهایی امتحان بدن دوازدهمم ترمیم کنن ولی خب اونایی که یازدهمشون نهایی بوده دیگه اون ۲۰ درصد رو زیاد درنظر نمیگیرن تمرکزشونو روی ۴۰ درصد دوازدهم و کنکور میزارن

من خودم یازدهم رو نهایی امتحان ندادم حتما باید امتحان بدم دوازدهمم باید ترمیم کنم..

کلا خیلی سخته شده علاوه بر کنکور اردیبهشت و تیر ماه این وسط خردادماه هم باید بریم بیستو خورده ای امتحان بدیم واقعا از لحاظ روحی خیلی آسیب میزنه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

یه سوالاگه این طرحو اجرا کنن بازم میتونیم یازدهمو ترمیم کنیم؟

فک کنم بشه چون اگر معدلمون خوب بشه تاثیر داره روی ترازمون

پس به نفعمونه که اگر درسای 11 رو بلدیم و تشریحیمون خوبه واسه 11 ام ایجاد سابقه کنیم تا لحاظ شه برامون البته این نظر منه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

درسته..الان متوجه شدم..ممنونم توضیح دادی و از ته قلبم از خدامیخوام موفق باشی 😘

مرسییی مهربون😍❤️✨️

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡