من پارسال نزدیک 400 گرم طلا فروختم یه مسکن مهر خریدم اون موقع قیمت خونه از طلا بالاتر بود اما تو این یه سال چون طلا دو برابر شده و خونه بخاطر رکود قیمتش ثابت بود خیلی تو ضرر افتادم حالا نمیدونم برای اینکه ضررم بیشتر نشه فروش خونه و خرید دوباره طلا اشتباهه؟ میترسم امسالم خونه تو رکود بمونه و طلا بازم رشد زیادتری داشته باشه و باز کلی غصه بخورم باید بگم همین خونرو به نام خودم دارم اما توش ساکن نیستم و دادم اجاره اجارشم کمه و اصلا نمیارزه به استهلاک خونه حالا موندم چی کنم یه اشتباه کردم تو بدترین تابم تبدیل طلارو به خونه انجام دادم دیگه افتادم تو تله و گیر کردم
پول پیشی ک میگیری بده طلا بخر تو یک سال میشه ده برابر
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پول پیشی نیست همه رو گذاشتم رو پول خونه چون گولم کم بود
اها فک کردم دوتا خونه داری میخای اینو بفروشی بدی طلا خب بفروشی اجاره نشین بشی لعنتی؟ گفتم اگ دوتا خونه داری یکیشو بده اجاره پول پیشی ک بهت میدن و بده طلا تو ی سال ده برابر میشه
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
همین خونه رو دارم اما مستاجر نیستم پیش پدر مادرم هستم کرایه نمیدم
خب خونه رو بده اجاره عزیزم دقتی پیش پدر مادرتی بده اجاره پول پیشی کمیگیری بده طلا بخر تو یک سالی ک اونا اجاره کردن طلا میشه خدا ملیون و همپول پیش اونارو داری هم کلی سود