2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 79 پست
فان مشخصه بعضیا جدی هستن

والا پارتنر خودم بخاطر اهمیت زیاد خودمو و دخترای دورش فکر کرد دیگه تبدیل به ی عن خاصی شده البته هنوزم همین حسو داره رفت میگه الانم خیلیا برام دست و پا میشکنن (((:💔

هیق هیق 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین حرفا رو میزنید هیشکی سمتتون نمیادبعد میگید ۳۰ سالمه خاستگار ندارمدختر هم باید یه نخ ریزی بده اگ ...

الان مطمینی هیچ کی سمتمون نیومده ؟؟؟؟؟! 

ندیده و نشناخته نخ بدید شوهر بقیه خوبه ؟؟؟ 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

فان مشخصه بعضیا جدی هستن

پسرا متوجه میشن

باخودشون میگن طرف روم کراش داره یا داره نخ میده

میرن برای بچه محلاشونم تعریف میکنن حس شاخ بودن میگیرن عاشق نمیشن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
والا پارتنر خودم بخاطر اهمیت زیاد خودمو و دخترای دورش فکر کرد دیگه تبدیل به ی عن خاصی شده البته هنوز ...

شاهد از غیب رسید 😂😂 

دقیقا بعضی دخترا باعث میشن مردا هوایی بشن و فکر کنن 💩خاص و خفنی هستن 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

الان مطمینی هیچ کی سمتمون نیومده ؟؟؟؟؟! ندیده و نشناخته نخ بدید شوهر بقیه خوبه ؟؟؟

من منظورم شخص شما نبود که

دور و اطرافم خیلی دیدم.طرف سرشو میندازه پایین میره میاد بعد میگه چرا هیشکی نمیاد سمتم

همین حرفا رو میزنید هیشکی سمتتون نمیادبعد میگید ۳۰ سالمه خاستگار ندارمدختر هم باید یه نخ ریزی بده اگ ...

آخه اون که سی سالشه چشاش و باز کرده تا انتخاب درست کنه شاید کسی در حد خودش پیدا نکرده ، ولی ی سریا هستن تا چشم باز میکنن پسری میبینن قدش یک و هفتاد و ی ماشین زیر پاش و ی تاتوی ریز داره کراش میزنن .. دیگه کار به هیچیش ندارن 

شاهد از غیب رسید 😂😂 دقیقا بعضی دخترا باعث میشن مردا هوایی بشن و فکر کنن 💩خاص و خفنی هستن

دقیقا البته این از وقتی دانشگاه قبول شد اینجوری شده دختره چسبیده بود بهش 

هیق هیق 

آخه آدم برای پیرمرد هفتادساله عشوه میاد 😂😂 رفتم روز مردی کادوبخرم بازار، یه دختره اومد برا پدرش شلوار جین بخره اللهی بگردم پول جمع کرده بود شلوار نهصد بود عشوه میومد تا پیره مرده بهش تخفیف بده ، من فقط نگاهم بهش بود خیلی شرایط بد شده 😂😂😂

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

آخه اون که سی سالشه چشاش و باز کرده تا انتخاب درست کنه شاید کسی در حد خودش پیدا نکرده ، ولی ی سریا ه ...

کل حرف من اینه که اگه از کسی خوشت میاد هییییچ عیبی نداره یه تلاش ریزی بکنی

انقد اطرافم دختر خوشگل و با کمالات دیدم یه دونه خاستگار نداره.چرا؟چون سرشو از زمین بلند نمیکنه دور و ورشو ببینه