2777
2789
عنوان

شروع درد زایمان توروخدا اگ میدونید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 55 پست
ن اصلا ترشح و خونریزی ندارم همون فشار سر واژن و کمر درد و پهلو

خوبه دیگه خداروشکر ...منتظر باش شب موعدته..یا صب

من خودم نصفه شب دردم گرفت صب خونریزی کردم ساعت ۷زایمان کردم ..من ۵صب رفتم بیمارستان چون خونریزی کردم آمپول فشار زدن ولی بااینکه دهانه رحمم ۳سان باز شده بود بازم آمپول فشار زدن ۲ساعت بعدش دنیا اومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای برام دعا کن میترسم الان دیگه ب حدی رسیدم پامم خواب رفتهدخخخخخ

برو بیمارستان اگر گفتن موقع زایمانه. زنگ بزن به شوهرت وهمراهی که قراره بیاد..به این فکر کن اگه الان وقتشه فردا این ساعت داری بهش شیر میدی🥰انشالله

پارسا پسرمامان😍
باشه حتما میرم عزیزم ینی درد کاذب با دوش گرفتن اوکی میشه؟

آره درد کاذب با آب گرم از بین میره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ازین میترسمممممممم چون همه بهم گفتن درداتو‌ توخونه بخور

اصلاً نترس 

سوره انشقاق رو زیاد بخون کمکت میکنه 

من از لحظه ای که اولین درد رو حس کردم تا زمانی که بچه اومد تو بغلم دقیقاً 4 ساعت شد 

تازه من اصلاً همکاری نمیکردم زمان دردام فقط جیغ میزدم آخه بلد هم نبودم چیکار کنم ماما همراه نداشتم اواخر بارداری بخاطر آریتمی قلبی فقط استراحت میکردم قرار بود سزارین بشم که کیسه آبم پاره شد و سر بچه افتاد تو کانال زایمان دکتر گفت دیگه نمیشه سزارین گرفت و اینجوری شد که بدون هیچ پیش زمینه ای طبیعی به دنیا اوردم بچمو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سلام.صبح زودتو فکرت بودم..چی شد بالاخره زایمان کردی یانه؟

سلام عزیزم دیروز تا پنج بعد از ظهر درد داشتم ولی بعدش گم شد دردا انگار امروزم هیچ دردی نیست نمی‌دونم کی میخواد بیاد خخخخ

سلام عزیزم دیروز تا پنج بعد از ظهر درد داشتم ولی بعدش گم شد دردا انگار امروزم هیچ دردی نیست نمی‌دونم ...

عجب شیطونیه😍. درد زایمان طوریه که اولش کمه وفاصلش زیاده وبه تدریج فاصله کم ودردش بیشتر میشه.. البته خودم دوتا زایمانم بدون درد وبا حال خوش  رفتم بیمارستان با بچه برگشتم🤱..یکیش گفتن نوار قلبش خوب نیست برو زایشگاه فرداش دنیا اومد. یکیش هم ۴۰ هفته پرشد رفتم فشارم یکم بالا بود دیگه گفت برو بستری شو....اونم فرداش دنیا اومد.. هردوش هم با امپول فشار

پارسا پسرمامان😍
سلام عزیزم دیروز تا پنج بعد از ظهر درد داشتم ولی بعدش گم شد دردا انگار امروزم هیچ دردی نیست نمی‌دونم ...

انشالله که کوچولوی شما هم به سلامتی وسرموقع وبه راحتی دنیا بیاد

پارسا پسرمامان😍
عجب شیطونیه😍. درد زایمان طوریه که اولش کمه وفاصلش زیاده وبه تدریج فاصله کم ودردش بیشتر میشه.. البته ...

منم از دیروز ب شدت ورمم افزایش پیدا کرد خیلی کلافه بودم بخدا گفتم میاد دیگه ک دیدم تموم شد دردام خخخخ جا خوش کرده