من شوهرم ماهانه بهم نمیده همش باید هی بگم فلان چیز میخوام کرایه میخوام شارژ میخوام رژ میخوام و خسته شدم از گفتن ها خدانکنه بفهمه 100 تومن دارم تا تمامش نکنه ول نمیکنه برا همین هیچ پس اتداز و پولی ندارم خسته شدم از این وضع نه که نداره ها داره ولی نمیده همش انگار دلش میخواد التماسش کنی یا نه نمیخواد زن چیزی داشته باشه حتی اونروز بهم گفت برو سر کار الان یه اگهی دیدم تو دیوار بهش گفتم میرم اینجا برا کار بپرسم گفت بخاطر حرف من نمیخواد بری گفتمش نه خسته شدم از اینکه برا همه چی قطزه قطره بایذ ازت پول بگیرم و هی بگم
منم پول نمیزنه به حسابم... ولی هرچی که بخوام برام میخره...باهاش میرم خرید... سلیقه ی خوبی هم داره😁... من اگه بهم پول بده خسیس میشم ونمیتونم خرج کنم... ولی اگه کارت او باشه به راحتی خرید می کنم🤦🏻♀️😐🤣🤣🤣🤣
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺
من که منطقی باهاش حرف زدم گفتم اینجا غریبم بچه دارم توهم نیستی صبح میری غروب میای شاید مشکلی برای خودم یا بچم پیش اومد که دیگه راضی شد یکی از کارتهاسو گرفتم همیشه ۲تومن یا ۳تومن تهش میزاره واسه من البتهههه بشدت خسیسه واسه هر خرید باید توضیح بدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همسر من خسیس نیست اما میگا زن نباید پول مخفی داشته باشه جمع کنه اگر پول دادی دست زن پررو میشه اینم ت ...
عزیزم همین ویژگیهایی که میگی، ویژگیهای یه مرد خسیسه. ینی چی زن نباید پول داشته باشه؟ چرا بلید قطره چکونی بهت پول بده که مبادا ۱۰۰ تومن ته حسابت بمونه. یه کاری کن ماهیانه یه مبلغ مشخص ازش بگیری. حداقل ماهی ۲ تومن.
بنظرم هروقت اسم بچه آورد، بگو تا تکلیف ماهیانم مشخص نشه محاله بچه بیارم.
شوهر منم به زور میده بعدشم چن روز قهر میکنه که پول دادم😂 ولی خودم مثلا بچه رو میبرم دکتر یا خودم میرم یا خریدی چیزی میرم مثلا ۵۰۰ تومن بشه میگم۷۰۰ شد دویستشم برمیدارم پس انداز میکنم. البته میبینی بعدا رفتم خرید چیزی اضافه ای برا خودم یا بچه هام دیدم دیگه با اون پولا میخرم. کلا نمیتونم پس انداز کنم
به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
دلبری چیه عزیزم حس هرزگی به آدم دست میده. وظیفشه پول بده حتی شده به زور
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودت بهتر میدونی شرایطتتو. شوهرت اگه قدردانه کار خوبی میکنی. اما جوری نشه کلا خودتو فراموش کنی. مراعات کن اما نه زیاد یا همیشه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را