من شوهرم ماهانه بهم نمیده همش باید هی بگم فلان چیز میخوام کرایه میخوام شارژ میخوام رژ میخوام و خسته شدم از گفتن ها خدانکنه بفهمه 100 تومن دارم تا تمامش نکنه ول نمیکنه برا همین هیچ پس اتداز و پولی ندارم خسته شدم از این وضع نه که نداره ها داره ولی نمیده همش انگار دلش میخواد التماسش کنی یا نه نمیخواد زن چیزی داشته باشه حتی اونروز بهم گفت برو سر کار الان یه اگهی دیدم تو دیوار بهش گفتم میرم اینجا برا کار بپرسم گفت بخاطر حرف من نمیخواد بری گفتمش نه خسته شدم از اینکه برا همه چی قطزه قطره بایذ ازت پول بگیرم و هی بگم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودت بهتر میدونی شرایطتتو. شوهرت اگه قدردانه کار خوبی میکنی. اما جوری نشه کلا خودتو فراموش کنی. مراع ...
نمیدونم واقعا..باور کن به خودم میلرزیدم لباس گرم نداشتم به زور یک ژاکت خریده خودش یک هفته ب روز مادر مونده بود بعدش فهمید گف این واس روز مادر بودا...هوا اینجا خیلی سرده دائم تنمه ..
اصلا دلت نسوزه، نمیگم عقده ای بازی دربیار اما اصلا به هیچ وجه از خواسته هات نگذر. اینو یه خواهر بزرگتر داره بهت میگه...مطمئن باش بعدها بابت این دلسوزی و قناعت ازت تشکر نمیکنه. فک میکنه وظیفت بوده و لیاقتت همینقدر بوده
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را