2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شوهراتون خرجی میدن بهتون ایا چقد چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 57 پست
انگارخودمنو گفتی الان هم موجودی کارت ده هزارتومنه بخدا اگه بفهمه هزارتومن پول دارم حتما بایدخرجش کنم ...

کلا مادرا انگار غریبه ن 😔شوهرمنم مثل شوهر اسی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من یادم نمیره چه جوری النگوی تک پوشمواز دستم دراورد بردفروخت قراربودیکماهه برام بخره الان شیش سا ...

وجدان ندارن دقیقا شوهر منم همین کارو کرد 

اوایل میگفتم شوهرمه پول اون و من نداره طلاهامو دادم کارش راه بیفته ولی ... حیف 

پلاک زنجیرمم برا خرج زایمان و سونوهام فروختم خیلی ازدستش ناراحتم حلالش نمیکنم

ای بابا منم خرج زایمان و ... همه رو مادرم داد 

ولی شوهرم یه قدم برای من برنمیداره 

و همچنان قدرنشناس میگم کاش هیچوقت بچه دار نمیشدم 

خودت بهتر میدونی شرایطتتو. شوهرت اگه قدردانه کار خوبی میکنی. اما جوری نشه کلا خودتو فراموش کنی. مراع ...

نمیدونم واقعا..باور کن به خودم میلرزیدم لباس گرم نداشتم به زور یک ژاکت خریده خودش یک هفته ب روز مادر مونده بود بعدش فهمید گف این واس روز مادر بودا...هوا اینجا خیلی سرده دائم تنمه ..

واقعا؟نمیدونم دلم میسوزه براش کارگره بیچاره..

اصلا دلت نسوزه، نمیگم عقده ای بازی دربیار اما اصلا به هیچ وجه از خواسته هات نگذر. اینو یه خواهر بزرگتر داره بهت میگه...مطمئن باش بعدها بابت این دلسوزی و قناعت ازت تشکر نمیکنه. فک میکنه وظیفت بوده و لیاقتت همینقدر بوده

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دلبری برا شوهر خودِ آدم هرزگیه؟ وا😐

بله/ برا پول فرقی نمیکنه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همسر من خسیس نیست اما میگا زن نباید پول مخفی داشته باشه جمع کنه اگر پول دادی دست زن پررو میشه اینم ت ...

همین افکار سمیش چیه پس 

پول مخفی جمع کن مگ واسه شوهر دیگش میخواد خرج کنه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

[QUOTE=367240333]اگه بخوای آنلاین شاپ بزنی یا کارای دیگه بکنی و سرکار بری 

با سرکار رفتن که مشکل داره بجز خیاطی میگه یاد بگیر سرگرم میشی یه چیزیم یاد گرفتی 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️