2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون ازتون ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
اون دوره لباس پوشیده تر جلوش بپوش یا آستین بلند که نبینه. تا قبل خواب که بیداره رو جوش هات کانسیلر ب ...

اصلا جوش ندارممم

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم کسی که کسیو به خاطر خودش بخواد و عاشق باشه هیچوقت ایراد نمیگبره....دیدم که میگم 

عموی من زنش ام اس داره بشدت لاغره و له شدت پوست تیره داره و نمیتونه راه برهاما عموم یکبار هم توروش نزده حتی حاضر نشد زن دیگه ای بگیره ......

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

منم موهای بدنم کرکیه وگرنه میرفتم 

چندبار بهش گفتم اونم می‌گه نه یا پشمات مشکلی ندارم🤣

آخه اصلا معلوم نیست😥

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

اون دوره لباس پوشیده تر جلوش بپوش یا آستین بلند که نبینه. تا قبل خواب که بیداره رو جوش هات کانسیلر ب ...

وا نه خب من بازترین لباس ها زو میپشوم😐 ینی چی 

گفتم که وقتی پریود میشم چندتا جوش می‌زنم که اونم‌ می‌ره زود

به نظرم کسی که کسیو به خاطر خودش بخواد و عاشق باشه هیچوقت ایراد نمیگبره....دیدم که میگم عموی من زنش ...

عزیزممم

نه من نامزدم هنوز عروسی نکردم اما مثلا ترک پوستی دارم دبده میگفت ه وای چقد خوشگله😐و واقعا دوس داره ...

اخی