2777
2789
عنوان

ععین سگ از ژل زدن پشیمونم😭😭

256 بازدید | 25 پست

نیم سی سی زدم

دیروز عصر

امروز عین اردک شدم

به کسی نگفتم زدم،برم خونه بابام جنازمو میزاره زمین

تروقران بگید چیکارکنم؟؟؟؟کمپرس گرم بزارم میره؟؟؟؟یخ گذاشتم از دیزوز هیچ فرقی نکردهههه

ببرمش زیزاب داغ؟

تروقرام بگید چیکارکنم ک فقط بره دارم میمیرم از استرس

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
باید بری آنزیم بزنی میره

انزیمم بزنم ورم میکنه

میگن دوهفته بعد ژل میتونم‌بزنم

میخوام امروز یه کاری کنم بره

عین اردکم😭😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انزیمم بزنم ورم میکنهمیگن دوهفته بعد ژل میتونم‌بزنممیخوام امروز یه کاری کنم برهعین اردکم😭😭

متاسفانه راهی نداره

نیم سی سی کمتر میزدی

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

انزیمم بزنم ورم میکنهمیگن دوهفته بعد ژل میتونم‌بزنممیخوام امروز یه کاری کنم برهعین اردکم😭😭

اولشه دیونه ی هفته بگذره انگار اصلا ژل نزدی فقط کمپرس سرد بزار 

خودتم بزن ب مریضی ماسک بزن بگو رفتم دکتر گفته کروناس

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نیم سی سی زیاد نیست دیروز زدین ورم داره ، با ماساژ کمتر میشه

وای انقد زیاد شده

دارم میمیرم 

دوستمم همینقد زده کلا رفته

اندازه دوسی سی ورم کرده

تروخدا بگید چیکارکنم

دگزا بزنم میره امروز؟

اولشه دیونه ی هفته بگذره انگار اصلا ژل نزدی فقط کمپرس سرد بزار خودتم بزن ب مریضی ماسک بزن بگو رفتم د ...

نمیشه میفهمن😭😭😭😭