2777
2789
عنوان

ععین سگ از ژل زدن پشیمونم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه میفهمن😭😭😭😭

ببین من تاحالا ۳ سیسی زدم انگار ک اصلا نزدم 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نمیشه میفهمن😭😭😭😭

عزیزم دیگه دستش نزن وگرنه بیشتر پشیمون میشی از اول نباید این کار رو میکردی وقتی شرایططو رو می‌دونستی ولی حالا زیزدوش آبگرم و ماساژ و.....بدترش می‌کنه تازه شاید هم عوارض بده پس تحمل کن تا ورمش بخوابه ودستش نزن

اخه نیم سی سی که خیلی کمه. خودش بعد یه هفته جا میفته . بعد یکماه هم جذب میشه میره

نمیتونم یه هفته وایسم😭😭😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
عزیزم دیگه دستش نزن وگرنه بیشتر پشیمون میشی از اول نباید این کار رو میکردی وقتی شرایططو رو می‌دونستی ...

خیلی میترسممم😭😭😭😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
نمیخواد بگی ژل زدم بگو حساسیت دارم. من مطمئنم زیادی حساس شدی نیم سی سی خیلی کمه

ببین انقد ورم کرده همه تعجب کردن 

میگن انگار سه سی سی زده

رسما عین اردک شده

هیچوقت اینجور نمیشد

خیلی میترسممم😭😭😭😭

نترس دست بزنی ممکنه تازه لبت لنگه به لنگه و بد فرم بشه یا ژل گوله بشه که دیگه بدتره پس فقط صبر کن واین درس عبرتی بشه که دیگه از این کارها نکنی ،،تازه بعضی ها واقعا باژل خیلی زشت میشن نمی‌دونم چرا خودشون نمی فهمند واین بلاها رو سر خودشون میارن مثل این سیما تیرانداز که دیگه چقدر بخاطر ژل لبش زشت شده

واقعا چرا واسه ژل زدن بابات قراره جنازتو بذاره زمینژل زدن چیز خاصی نیست اخه

خانواده ایرانیو هنوز نمیشناسی😔

من عروسی خالم بود ، خواستم ناخن مصنوعی بزارم برا همون شب بابام گفت بزاری خودت میدونی😐😬