من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
عزیزم دیگه دستش نزن وگرنه بیشتر پشیمون میشی از اول نباید این کار رو میکردی وقتی شرایططو رو میدونستی ولی حالا زیزدوش آبگرم و ماساژ و.....بدترش میکنه تازه شاید هم عوارض بده پس تحمل کن تا ورمش بخوابه ودستش نزن
نترس دست بزنی ممکنه تازه لبت لنگه به لنگه و بد فرم بشه یا ژل گوله بشه که دیگه بدتره پس فقط صبر کن واین درس عبرتی بشه که دیگه از این کارها نکنی ،،تازه بعضی ها واقعا باژل خیلی زشت میشن نمیدونم چرا خودشون نمی فهمند واین بلاها رو سر خودشون میارن مثل این سیما تیرانداز که دیگه چقدر بخاطر ژل لبش زشت شده