2777
2789
عنوان

شمام وقتی شوهر یا نامزدتون رو بغل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 102 پست
فدات عشقمم..نصیب خودت

عزیزمی

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانتم کرده دهزار بار هم دلمو شکسته نمیدونم دل من چی تو این پیدا کرده بعد ۵ سال هنوز مثل روز اول دوس ...

امان از عشق خانوما 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
واییییی منم..خدایی چقدر تباهیم😂😂😂

خیلی شیرینههههه😂😍😎

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

کاش نصیبم میشد. چقدر سخته با ۳۰ سال سن و متاهلی، بغل با عشق رو تجربه نکرده باشی

یعنی سخت تر از این وجود نداره ها، ازدواج اولمو به خاطر همین به هم زدم، تا با عشق ازدواج کنم، اینبار عاشق شدم بعد ازدواج کردم 

کاش نصیبم میشد. چقدر سخته با ۳۰ سال سن و متاهلی، بغل با عشق رو تجربه نکرده باشی

بهتر که تجربه نکردی ..این حس وقتی قشنگه که طرفت ادم باشه..برا من ۵ سال گذشته از هیچ بدی وخیانت دریغ نکرده نکرده ازم ولی بازم به جرم عاشقی نتونستم دل بکنم

یعنی سخت تر از این وجود نداره ها، ازدواج اولمو به خاطر همین به هم زدم، تا با عشق ازدواج کنم، اینبار ...

پایدار باشه عزیزم.

من دوتا بچه دارم. زندگی خودمو که خراب کردم دلم نمیاد واسه بچه هام خراب کنم با طلاقم

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

بهتر که تجربه نکردی ..این حس وقتی قشنگه که طرفت ادم باشه..برا من ۵ سال گذشته از هیچ بدی وخیانت دریغ ...

😞😞 کاش حالمون خوب میشد

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش