2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم اونم چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست

اول قشنگ تا جایی که میتونی عمل کن ولی عملی که باعث بشه شبیه پلنگا بشی نه عمل زیبایی نچرال

بعدش که کم کم اومدسمتت مهریتو بذار اجرا

و در آخر بگو اصلا نمیخام باهات زندگی کنم حالم ازت بهم میخوره

خاک‌تو سرش که فکر میکنه همه چی به خوشگلیه

میرفت از اون خوشگل سلیطه ها میگرفت زندگی رو بهش زهرمار میکرد اون موقع میفهمید معیار اخلاق و‌رفتار

‏در‌ من خری به گل نشسته.

بیخود میکنی میگی طلاقم بده یعنی چی زشتم؟ خجالت بکش مگه قیافه چقدر مهمه مگه خوده مردا خودشون یوسفن؟ ع ...

به خدا اگه پیشم بودی به اون حق میدادی ، هر روز میگه من از تو خوشگل ترم، من خوشگلم که بچه ها خوشگل شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اول همسرم خیلی گیر میداد تا اینکه دیگه خواستم طلاق بگیرم و یه مدت از هم جدا بودیم و اینا انگار ترسید و به خودش اومد الان همش میگه تو قشنگ ترین و ....

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰ا‍ی مـادَر غـم دیـده ام وَطـن🥲💔

عالی،لذت بردم،واقعا خورد خورد باید بگوبه از نو بسازه بعدم خداحافظ شما

متاسفانه خانومای ایرانی خیلی دلسوز هستن و ......

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

به خدا اگه پیشم بودی به اون حق میدادی ، هر روز میگه من از تو خوشگل ترم، من خوشگلم که بچه ها خوشگل شد ...

حرف بیییییخود نزن غلط کرده کور که نبوده محض رضای خدا تورو که نگرفته میگی دندونت مشکل داره برو ارتودنسی برو لمینت چه میدونم . حق داری خودتو تحقیر کنی حق نداری بگی طلاقم بده خودتو جمع کن

خوب حالا مگه خودش قدش ۱۹۲ هستش ک دنبال شاسی بلنده.توهم میتونی هزارتا ایراد ازش بگیری.کور نبود موقع خ ...

نه عزیزم ۱۶۷ قدشه و ۱۵۰ کیلو وزنش ولی چشماش خیلی قشنگه و میشی

نه عزیزم همیشه میگه شاسی بلند خوبه

حالا شوهر من میگه کاش چند سانت کمتر بودی😂😂😂۱۷۰ ام

بماند که پاهام پر سلولیت و شکمم هم دارم ولی خودم و خیلی دوس دارم،نصف شب ساعت سه ب خدا ی هو ی تیکه گوشتی دنبه ای از ی جایی م میگیره حالا منم خواب میگه وای اینا چیه منم همیشه گفتم اگر خودم از بدنم اونم واسه سلامتی احساس نا رضایتی کنم حتما تغییر میدم در غیر اینصورت هرگز

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
نه عزیزم ۱۶۷ قدشه و ۱۵۰ کیلو وزنش ولی چشماش خیلی قشنگه و میشی

چشمای گوسفندای تو صحرام قشنگه

پس ادم کاپ زیباییو بده ب گوسفند؟!

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ولی جدا از حرف شوهرت تو این زمونه واسه حال خود آدمم ک شده بد نیست ی کارایی واسه خودت بکنی ب صورتت برس دندون واقعا تو زیبایی تاثیر داره خیلی مهم ه بینی همینطور

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
خوب توام بگو چقد چاقی چقد شکم داری.مطمینم توام یا چشمت . یا موت. یا پوستت. یه چیز قشنگ داری

به خدا هر زنی ببینتش حالش بد میشه زیر بغلش کبود و بی نهایت زگیل داره انگار اون قسمت زگیل کاشتن کنار کنار هم 

مامان بی شعورم همیشه میگه سیب سرخ برای دست چلاق خوبه

متاسفانه تها حامی آدم خانواده اش هست اونا هم‌اینجوری پشتتو خالی میکنن از پسر مردم چه توقعی

این خانوادها تا ابد مدیون فرزند میمونن همیشه که عاق والدین موثر نیست عاق فرزند هم میتونه با خاک یکسان کنه 

‏در‌ من خری به گل نشسته.