2777
2789
عنوان

دخترم انقد اذیتم می کنه

135 بازدید | 14 پست

دیروز مریض بودم تمام بدن و سرم درد داشت اومدم یکم استراحت کنم دخترم انقد گریه کرد که بیا با من بازی کن بعد منم واقعا نمی‌تونستم بعد بچه گرفت خوابید ، بعد که بیدار شد شوهرم اومد شروع کرد با من دعوا کردن که چرا بچه رو بعد از ظهر خوابوندی ، شب تا دیر وقت نمیخوابه ، یعنی من نمیتونم یه روز مریض باشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ سالشه

بچه رو لوس کردی ۴سالشه بزرگ شده باید درک کنه که شما مریضی من پسرم ۴سالش بود کارای سبک تو خونه بهش میدادم انجام بده ظهر استراحت میکردم نباید شلوغ میکرد و یاد گرفته بود مراعات کنه 

اینجور وقتا بگو مریضم امروز تو مامانم باش بیا پامو بمال پتو روم بزن ازم مراقبت کن برام لالایی بخوان  بعدم خودت بگیر بخواب بزار اون همه این کارا رو انجام بده بگو اگه مامان خوبی باشی یعنی بتونی منو با این همه درد بخوابونی وقتی بیدار شدم یا مثلا وقتی هوا تاریک شد بهت جایزه مامان نمونه میدم 

بچه رو لوس کردی ۴سالشه بزرگ شده باید درک کنه که شما مریضی من پسرم ۴سالش بود کارای سبک تو خونه بهش می ...

وای چقد‌ خوب تربیت کردی من فقط دارم بازی می کنم نمی‌ذاره به کارام برسم آخرشم گوشی برمیداره یادگرفته زنگ میزنه به باباش میگه مامان با من بازی نمیکنه

یکبار مریض بودم تب شدید بچه هام ۴ساله و دوساله بودن بردمشون تو اتاق اسباب بازی جلوشون گذاشتم خودم خوابیدم پشت در نتونن برن بیرون  یادمه از تب میسوختم تو خواب فقط خودمو فشار میدادم به در مبادا فاصله بیوفته برن بیرون خرابکاری 

وای چقد‌ خوب تربیت کردی من فقط دارم بازی می کنم نمی‌ذاره به کارام برسم آخرشم گوشی برمیداره یادگرفته ...

بچه خیلی عزیزه درسته ولی گاهی درحد معقول باید بهش سخت گرفت تا یاد بگیره سخت نه اینکه بزنی من تنبیهم حرف نزدنه مثلا میگم تا ده دقیقه دیگه با من حرف نزن چون فلان کارو کردی و اگر حرف زد جواب نمیدم الانم بهش بگو من حس میکنم تو دوسم نداری چون مریضم و تو درک نکردی 

یکبار مریض بودم تب شدید بچه هام ۴ساله و دوساله بودن بردمشون تو اتاق اسباب بازی جلوشون گذاشتم خودم خو ...

درک می کنم خیلی سخته وقتی مریضی ، بچه درک نمیکنه من خیلی از این سختی‌ها داشتم