2777
2789

نظرتون چیه؟؟

مدتیه مشکلاتی داره و انرژی نمیذاره تو رابطه، خیلی هم راحت نیست براش حرف زدن راجع به رابطه، به نظرتون کارم درسته؟؟ 

عزیزم من فکر میکنم که آمادگی بودن تو رابطه رو نداری و انگار راحت نیستی که این موضوع رو با من در میون بذاری

اگر موافقی فعلا رابطه رو متوقف می کنیم تا دو هفته. تا ببینیم چه تصمیم نهایی برای ادامه میگیریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم پسرا راجب دختری ک باهاشون اول کاری س،کس چت کنه هر چی بگنم بده چی فکر میکنن.. 💔 

اون انگار خوشش نمیومد میخاس اذیتم کنه فقط حس میکنم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
اشتباهه به نظرت؟؟ دلم واسش میسوزه، آخه واقعا مشکلاتی داره، نمیخوام یهو کات کنم

ن گناه داره اگه مشکلی داره کنارش باش 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
منم به این دلیل کات کردم دخترا چرا اینقدر میگید توجه؟؟؟

من یکم توجهش کم بشه اصلا نمیگم یکن رفتارمو سرد میکنم خودش دوزاریش بیفته بنظرت خوبه یا ن؟ بگم حس میکنم سبک میشم و فک میکنه کار و بار ندارم آویزونم 

منم به این دلیل کات کردم دخترا چرا اینقدر میگید توجه؟؟؟

چرا نگیم

یه هفته من رفتم شهرمون

دو هفته س اون رفته بود شهرشون

حالا که برگشته همه ش تو قیافه س که با سرپرست خوابگاه دعوا کردم رفتم پیش دوستم، حالم خوب نیس، حتی یه اس ام اس به من نداده سه روزه، همش من پیگیرشم، چجوری دلسرد نشم؟! 

چرا ربطش میدی ب شانس انتخابت اشتباه بوده

من ی سوال دارم مگه انتخابیه؟ من همیشه موندم دقیقا این دوس پسرا اصلا از کجا میان چی و باید انتخاب کنم طرف و کلا ی بار میبینم و مجبورم یا بگم آره یا بگم ن خوشم نیومده ازت بعد بگم ن میگه خب خودت نگاه میکردی  بعد میگم آره دیگه طرف از همون روز میگه دوست دخترش شدی رفت .... یا ی بارم یکی بود میشد فامیل دوس پسر رفیقم

اینا هی منو راضی کردن حالا ببینمش و اینا ی هفته طول کشید ببینمش تو همون ی. هفته آنقدر صمیمی شد باهام و اینا ک توقع داشت تو قرار اول بغلش کنم تهشم گفتم خب برا رل و اینا نیستم میتونیم رفیق باشیم تا ببینم چی میشه گفت ن من حتما دوس دختر می‌خوام ....

(:A__•~•__M:)