2777
2789

اره بابا یکی از فامیلامون پسره انقدر خوشگله بعد دختره سی درصد خوشگلیه پسررو نداره حالا اعتماد بنفس دختره از پسره هم بیشتره

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

زیبایی از نظر هرکسی متفاوته و وقتی آدم عاشق یکی باشه به نظرش زیباتر از اون نیست

دوما اینکه مگه همچی ظاهره؟آدم واسه دوستی های بی هدف بیشتر ظاهر براش مهمه،اما اگه بخواد یه عمر با کسی زندگی کنه بیشتر روح طرف براش مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیشتر این شکلی دیدم که پسرای خوشگل خانمشون معمولی هستن و مردای معمولی زن خوشگل دارن

مثلا برادرشوهرم خیلی خوشگله ولی جاریم اصلا ولی ۱۶ ساله ازدواج کردن عاشقشه چون جاریم واقعا اخلاق و سیاست خوبی داره 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پس چرا یه دختر خوشگل نگرفته؟

عزیزم مگ همونی نیستی ک تو یک مبحثی  گفتی نامزدم وقتی نامزد داشت چون اخلاق نامزدش بد بود ولی من چون خیلی مهربون بودم و درکش میکردم  اون و ول کرد اومد با من دوست شد..... چی شد؟؟؟؟دوباره برگشت ب نامزد قبلیش و اون و گرفت؟؟ ببخش از رو کنجکاوی فقط پرسیدم

.

عزیزم مگ همونی نیستی ک تو یک مبحثی گفتی نامزدم وقتی نامزد داشت چون اخلاق نامزدش بد بود ولی من چون خ ...

نه گلم خودم نیستم یکی آشناهاست تازه زن گرفته 

کاش تو اینجا بودی 💔

خب این دوست داشتن چجور ایجاد شده اول کشش ظاهری مهمه

برای اون کشش اولیه حتما لازم نیست طرف خوشکل باشه

همین که به دل بشینه کافیه

و شاید ب دل اون آقا نشسته چون سلیقه ها متفاوته

لایک نکن عزیز😂😐