2777
2789
من بیشتر این شکلی دیدم که پسرای خوشگل خانمشون معمولی هستن و مردای معمولی زن خوشگل دارنمثلا برادرشوهر ...

دقیییقققااا درسته....الان من خودم خیلی زشت و بی ریخت و چااااق و بدهیکلم و خیلی بداخلاق و بی سیاست اصلا زرنگ نیستم ولی شوهرم هم قیافه ی خیلی خوبی داشت و داره هم هیکل و اهل خوش لباس و تیپ زدن و احترام ب همه  ولی من ن  کاملاااا برعکسشم برا همین همیشه همه میگن قشنگ ب رو خودمم جلو همه میگن این عاشق چیه تو شده آخه...اصلا ب همم نمیایین باز اگ سیاست میداشتی  یک چیزی سیاست هم بلد نیستی شوهرداری بلد نیستی حتی بلد نیستی با شوهر چجوری حرف بزنی و رفتار کنی حیف این پسر ک ب دستت حیف شد

.

یه مورد سیاست زنشو بگو

برادرشوهر من اوایل ازدواج اخلاقای بد زیاد داشت که زنش طبق منافع خودش درستش کرد 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیییقققااا درسته....الان من خودم خیلی زشت و بی ریخت و چااااق و بدهیکلم و خیلی بداخلاق و بی سیاست اص ...

😅😅😅

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مثلا چجوری؟؟؟؟؟چیکار کرد؟؟؟

اگه بلد بودم که خودم استفاده می‌کردم 😂😂😂

ولی فکر کن‌مادرشوهر وخواهر شوهر حسود من که دوست دارن پسرشون محل به زن و خانواده زن نذاره اصلا هیچ جوره حریف این پسر نشدن همه جا فقط زن و خانواده زنش براش مهمن درصورتیکه اوایل کاملا برعکس بود 

اگه بلد بودم که خودم استفاده می‌کردم 😂😂😂ولی فکر کن‌مادرشوهر وخواهر شوهر حسود من که دوست دارن پسرش ...

دوتا از جاریایه منم دقیقا اینطوری هستن برادرشوهرامو کلا از خانواده شوهرم گرفتن جوری ک یکی ۶ سال یکیم ۴ ساله حتی تلفنی با خانواده شوهر در ارتباط نیستن ن زن و بچه هاشون ن خود برادرشوهرام  کلا قطع ارتباط کردن و فقط شدن نوکر خانواده زن کارای پدرزن و برادرزناشون و انجام میدن کردن اونا رو غلام حلقه ب گوش و انقدر برا زنشون میمیرن جوری ک خانواده شوهرم و خود شوهرم تعریف میکنه تو دلم میگم با اینک سگ اخلاقم هستن چجوری اخه؟؟؟؟؟من ۵ ساله ازدواج کردم هنوز هیچکدومشون و ندیدم  تا الان و نمیدونم اصلا چ شکلین خودشون و زن و بچه هاشون🤕

.

دوتا از جاریایه منم دقیقا اینطوری هستن برادرشوهرامو کلا از خانواده شوهرم گرفتن جوری ک یکی ۶ سال یکیم ...

اینکه اخلاق خوبی نیست

نه جاری من برعکس با خانواده شوهرش خوبه رفت وآمد هم زیاد داره ولی رفتارش جوریه که نمیذاره هیچکی از زندگیش سر در بیاره یا دخالت کنه و شوهرش هم همینطور

اینکه اخلاق خوبی نیستنه جاری من برعکس با خانواده شوهرش خوبه رفت وآمد هم زیاد داره ولی رفتارش جوریه ک ...

چ جالب.....اینا معلومه مادرای سیاستمداری دارن ک بهشون سیاست یاد میده والله مامان ما ک خودش بی سیاست هنوزم که هنوزه صبح تا شب فقط بابامو ب باد فحش و دعوا و جیغ و داد میگیره

.

چ جالب.....اینا معلومه مادرای سیاستمداری دارن ک بهشون سیاست یاد میده والله مامان ما ک خودش بی سیاست ...

آره دقیقا مادرش خیلی با سیاسته