2777
2789
عنوان

حسادت شوهرم

335 بازدید | 27 پست

از همون اولی ک عقد کردیم شوهرم رو خواهرم حساس بود خواهرم آدم ساده ای هست اهل کلاس گذاشتن این چیزا هم نیست 

ولی درآمد خوبی دارن ماشین خوب دارن زندگی خوبی دارن مرتب مسافرت میرن 

من کاملا حس میکنم شوهرم بهشون حسادت می‌کنه بهم میگه باهاشون رفت و آمد نکن روت اثر می‌ذاره یا میگه حواست به آدمای دور و برت باشه یا میگفت خواهر سیاست مداره کسی اینطور مشکلی داشته راهی. داره بشه کنترلش کرد؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه با باجناق حس رقابت داره میترسه خواهرت پرت کنه یکم بیشتر دوربر شوهرت بگیر حس کمبودش برطرف شه حساسیت میزاره کنار

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
حساسیت نشون نده .ولی دیگه اجازه نده تو ارتباط با نزدیک ترین کسانت هم محدودت کنه

اره سعی میکنم حساسیت نشون ندم ولی دیدم داره ارتباطم با خواهرمم قطع می‌کنه من فقط خونه مامانم و مادرشوهر و خواهرم میرم با کسی ارتباط ندارم

مرد حسود خیلی وحشتناک هس🥲

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
راهش اینه اول کاری بشوری بذاریش کنار و‌ قشنگ بهش بگی ادما درباره ت قضاوت بد خواهند کرد فکر میکنن حسو ...

بنظرم این راهش نیست موقع عقد اولاش اومدم باهاش مقابله کنم هر چی میگفتم اون بدتر مقاومت میکرد دیگ هیچی نگفتم بهتر شد الان ک عروسی کردیم دوباره شروع کرده راستش چون کم آوردم نمی‌دونم چیکار کنم اینجا تاپیک زدم 

معلومه با باجناق حس رقابت داره میترسه خواهرت پرت کنه یکم بیشتر دوربر شوهرت بگیر حس کمبودش برطرف شه ح ...

اره دقیقا حس رقابت داره خیلی خودشو مقایسه می‌کنه اونا ماشین بخرن خونه بخرن من خودم اصلا اینطوری نیستم الکی برای حسادت اسم خانما در رفته

اره سعی میکنم حساسیت نشون ندم ولی دیدم داره ارتباطم با خواهرمم قطع می‌کنه من فقط خونه مامانم و مادرش ...

نه اجازه نده ولی جبهه هم نگیر اول با احتیاط رفتار کن عملا نشون بده خط قرمزت خانواده تن.