2777
2789
عنوان

کسی هست واقعاً درس خوندن دوست داشته باشه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 27 پست
مازوخیسم که فقط تیغ انداختن رو بدن و کندن موها نیستبعضیام اینجورین دیگه

آخه خیلی عجیبه فکرشو بکن مثلاً تو موقعیت بد زندگیت ‌شینی درس می‌خونی هم خوبه هم عجیبه نمی‌دونم شاید حداقل برای من عجیبه

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میشه حالا شما به من بگی من چیکار کنم که عاشق درس خوندن بشم؟ مثلاً باید کار خاصی انجام بدم که عادت ...

راستش من همیشه دنبال این بودم که بیزینس مورد علاقه خودمو داشته باشم ولی خوب انقدر مشکلات ریخت سرم که نشد از طرفی هم سرمایه کار ندارم ولی بتونم ارشدم رو بگیرم میتونم مدیریت یه شرکت دستم بگیرم

وای میشه بگی چه جوری اینطوری هستی؟ کاشکی یه ذره منم اینجوری بودم فکر کن عذاب وجدان درس نخوندن داره خ ...

ببین کمالگرایی و بذار کنار و واقع بین باش اگه حالت بده کم بخون شده یه خط ولی استمرار داشته باش مثلاً از روزی یه ساعت شروع کن کم کم نیم ساعت اضافه کن یروزایی میگی حس درس نیست ولی وقتی تو جو قرار بگیری مجبوری میخونی خودتو گول بزن بگو اولش ۱صفحه میخونم بعد میبینی ادامه میدی شده کم کم به عادت تبدیل میشه میبینی ناخودآگاه شده جزو روتین زندگیت ایشالا که مشکلت هم بزودی حل شه

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
میشه بگی یعنی چی؟؟ببین مثلا من یه مدت نقاشی میکشیدم صبح پامیشدم آبرنگ ها و گواش هامو میدیدم مدل هامو ...

خیر من از ریاضی همیشه بدم میومده واسه همین رفتم انسانی ولی درسای انسانی با اینکه طولانین ولی من دوسشون داشتم حاضر نبودم سمت فیزیکو زیستو ریاضی برم حتی از نقاشی کشیدنم بدم میاد بعدم نه اینطور که شما میگی نبودم وایی صدتا صفحه جزوه اینا نه ذوق نداره که یه هدفی داشته باشی که با درس خوندن بهش برسی باعث این میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آخه خیلی عجیبه فکرشو بکن مثلاً تو موقعیت بد زندگیت ‌شینی درس می‌خونی هم خوبه هم عجیبه نمی‌دونم شاید ...

دست خودم آدم نیست من خودم ناخودآگاه میبینم دارم میخونم اصن عجیب از سال تحویل بگیر،فوت و ختم و عروسی و و مهمونی و حتی تو ماشین یه چی باید بخونم

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
دقیقا دقیقا 😂

ببین میدونی

بزار حقیقت رو بگم

به ماها فقط رسیدن یاد دادن

درس تا اونجا خوبه که وسیله باشه تورو به هدفت برسونه

منم وقتی برا کنکور میخوندم همین بودم روزی ۸ ساعت میخوندم میخوندماااااا میگفتم من باید قبول شم 

بعد الان احتمالا اخراج شم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
وای حالا منی که عاشقش نیستم چیکار کنم که به زور دو خط می‌خونم 😬😭

برو پی علاقت من به هیچی جز درس علاقه ای نداشتم اون نه همه درسا از ریاضی فیزیک زیست شیمی بدم میاد نقاشی موسیقی ارایشگری کنکور نده 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آخه خیلی عجیبه فکرشو بکن مثلاً تو موقعیت بد زندگیت ‌شینی درس می‌خونی هم خوبه هم عجیبه نمی‌دونم شاید ...

شاید اینطوری حواسشون پرت میشه کمتر فکر و خیال میکنن☹️

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

مدرسه نه

دانشگاه بله 

باید روحیه قوی داشته باشب رو خودت کار کن که مسائل زندگی روت تاثیر نداشته باشه وقتی هدفی داشته باشی سنگ هم از آسمون میاد باید کارتو بکنی ثبات پشتکار که پیشرفت میاره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ببین کمالگرایی و بذار کنار و واقع بین باش اگه حالت بده کم بخون شده یه خط ولی استمرار داشته باش مثلاً ...

چشم‌ همین کارو می‌کنم عزیزم ممنونم ❤️🙃

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍