2777
2789

آرام قرار ندارم میترسم کثافت دوباره تکرار کنه خودش می‌دونه هر گوهی بخوره خبر میشم خودش دوبار آمد منت کشی پشیمونم مثلا ولی ولی نمیتونم فراموش کنم بدتر از اون میترسم دوباره بره قرار بزاره بهشون پول بده جدا می‌خوابم ازش چند روزه می‌خوام کاری کنم دیگ تکرار نکنه چیکار کنم بنظرتون؟ 

از ی طرف میترسم نرم سمتش یا پسش بزنم تا مدت ها یهو مثلا بهش فشار بیاد دوباره شروع کنه . خیلی ه اته هفته سه بارو با من رابطه داشت 

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اوایل ازدواج اینجور نبود حتی من میرفتم پسم میزد اما چند مدت بود ک خیلی میخواست دقیقا بیشترین خیا ...

خب اصلا آدم بخاطر همین چیزا میل به ازدواج پیدا میکنه! 

من نفهمیدم قضیه چیه اما اگه برگشتی و اصلاح شده دیگه باید یه زندگی عادی داشته باشی، رابطه جن.سی صمیمت و عشق بیشتری میاره ... باهم صحبت کنید مشاوره برید و...

الان کدندارم باهاش رابطه نمی تونم وقتی فکر میکنم دستش لبش ب کس دیگ خورده بدنم مور مور میشه روانم خرا ...

اهان الان فهمیدم قضیه چیه 

خب عزیزم یا نباید برمیگشتی یا این برگشتن فقط حال خودت رو بد کرده

ازمایش داده؟ HPV ، ایدز ، و... 

اول این آزمایش هارو میدادین جفتتون 

حق داری فکرشم چندش و عذاب آورهکاش با این شرایط برنمیگشتی اینجوری خودت داغون میشی

گفتم ب شوهرم بزار نیام ی مدت خونه .

اما دوبار آمد دنبالم دم در گف تو ک میای پس الان بیا خیلی پرروعه

😐
اهان الان فهمیدم قضیه چیه خب عزیزم یا نباید برمیگشتی یا این برگشتن فقط حال خودت رو بد کردهازمایش داد ...

گفتم بهش برو آزمایش بده قسم خورد رابطه نداشتم فقط باتو بوده میگ قشنگ شرایط داشتم اما انجامش ندادم نمی‌دونم چیکار کنم اصلا خوابم پریده آروم ندارم م

😐
خب اصلا آدم بخاطر همین چیزا میل به ازدواج پیدا میکنه! من نفهمیدم قضیه چیه اما اگه برگشتی و اصلاح شده ...

دقیقا ما قبلاً باهم صمیمی نبودیم زیاد این چند وقت بدجور همش شوخی خنده میکرد رابطه میخواست بدتر برا همین داغون شدم .

الان همینو نمی‌دونم ک آیا آب از آسیاب بیوفته دوباره شروع می‌کنه توبش می‌شکنه یانه شوهرم خیلی ناقولاعه

😐
گفتم ب شوهرم بزار نیام ی مدت خونه .اما دوبار آمد دنبالم دم در گف تو ک میای پس الان بیا خیلی پرروعه

خب حالا که برگشتی بهش بگو حال روحیت خوب نیست نیاز به روان درمانگر داری. ی فکری به حال خودت بکن بدون هیچ کاری اینجوری بشینی فکر و خیال بکنی حالت خوب نمیشه

خب حالا که برگشتی بهش بگو حال روحیت خوب نیست نیاز به روان درمانگر داری. ی فکری به حال خودت بکن بدون ...

آره خوب چیکار کنم ؟ شوهرم ی وحشیه ب تمام عیار اصن نمیدونه مشاوره چیه و اصن قبول نمیکنه

😐