2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرد پشیمون بود بخشیدم و اومدم سر خونه زندگیم ولی الان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست
دقیقا ما قبلاً باهم صمیمی نبودیم زیاد این چند وقت بدجور همش شوخی خنده میکرد رابطه میخواست بدتر برا ه ...

اگه کم محلی کنی بیشتر به سمت این کارها می‌ره پس عاقل باش و با پنبه سرببر رابطتت رو صمیمی کن وزبون بریز براش بزار برا همیشه پشیمون بمونه عزیزم 

آره خوب چیکار کنم ؟ شوهرم ی وحشیه ب تمام عیار اصن نمیدونه مشاوره چیه و اصن قبول نمیکنه

وحشیه؟ یعنی چی؟

مشاوره تلفنی بگیر برای خودت. به هر حال باید ی کاری بکنی دست رو دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه

بچه داری؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه کم محلی کنی بیشتر به سمت این کارها می‌ره پس عاقل باش و با پنبه سرببر رابطتت رو صمیمی کن وزبون بر ...

باش ولی خوب زورم میاد چرا وقتی فکر میکردم خیلی خوشبختم یهو اینطوری شد من از قبل تر میدونستم تو اینستا با دخترا وط می‌کنه ولی نمی دونستم قرار می‌زاره تا پیاماش دیدم با چندین نفر قرار گذاشته دنیا رو سرم خراب شد اصلا ازش انتظار نداشتم.

خیلی اون موقع براش محبت میکردم ب خودم میرسیدم فک میکردم تو چنگمه

😐
نمیدونم توی گوگل سرچ کنالان که بچه داری پس مجبوری به خاطر بچت بمونی پس سعی کن حال خودتو خوب کنی

بنظر حس ششمت دوباره می‌ره سمتشون؟ خودش میگ از دلم رفتن خدا دوستم داشت ک جلو تو رسوا شدم جلو کس دیگ رسوا نشدم اما شوهرم ی زرنگه ک نگو خیلی لاته

😐
بنظر حس ششمت دوباره می‌ره سمتشون؟ خودش میگ از دلم رفتن خدا دوستم داشت ک جلو تو رسوا شدم جلو کس دیگ ر ...

من حس ششم ندارم نمیدونم چی بگم خودت شوهرتو بهتر میشناسی. به نظرم تو حال خودتو خوب کن و اعتماد به نفستو ببر بالا تا بتونی با شوهرت درست رفتار کنی. اون الان باید بابت کاراش پشیمون باشه و بیاد سمتت تا دلتو به دست بیاره.حالا که برگشتی خودتو نباز با شوهرت به اندازه رفتار کن نه خیلی محبت که بزنه زیر دلش نه خیلی بی محلی که دوباره برگرده سرکارای قبلیش. جای خوابتم جدا نکن کشنده ترین سم رابطه همین جدا کردن جای خوابه

بنظر حس ششمت دوباره می‌ره سمتشون؟ خودش میگ از دلم رفتن خدا دوستم داشت ک جلو تو رسوا شدم جلو کس دیگ ر ...

به هر حال ما آدما باید بعضی اوقات یه چیزهایی روندیده بگیریم که راحت زندگی کنیم دیگه بهش فکر نکن وگرنه هم وسواس وهم افسردگی میگیری وشوهرتم بد ترش می‌کنی عزیزم باسیاست باش وفقط به خودت و زندگیتو شوهرت برس فرض روبراین بزارکه واقعا پشیمونه عزیزم

به هر حال ما آدما باید بعضی اوقات یه چیزهایی روندیده بگیریم که راحت زندگی کنیم دیگه بهش فکر نکن وگرن ...

باش گلم حتما 🥺🥺🥺😭خدا کنه واقعا پشیمون باشه دیگ سمتش نره چون اگر رفت و بازم طلاقم نداد پدرم طلاقمو نگرفت مجبورم خودم بکشم 

😐
باش گلم حتما 🥺🥺🥺😭خدا کنه واقعا پشیمون باشه دیگ سمتش نره چون اگر رفت و بازم طلاقم نداد پدرم طلاقم ...

درست میشه عزیزم توی همه زندگی‌ها کم وبیش این موارد وجود داره فقط مدیریتها فرق می‌کنه سعی کن مدیر خوبی باشی وقتی حتی شرایط طلاق هم نداری کشش بدی تازه روتون به روی هم باز میشه وبجای معذرت خواهی علنا میگه که خوب کاری میکنم ودلم میخواد

درست میشه عزیزم توی همه زندگی‌ها کم وبیش این موارد وجود داره فقط مدیریتها فرق می‌کنه سعی کن مدیر خوب ...

خدا کنه جانم. باور میکنی توی این شیش سال ک از این کارا میکرد میگفتم چرا می‌کنی میگف خوب میکنم تو هیچ غلطی نمیکنی مگر تو میمیری یا چیزی ازت کم میشه این دفعه ک رفتم تو پیجش پیاما شو دیدم قرار واریزی پول با ج نده های شهر و رفتم خونه پدرم برای اولین بار گف پشیمونم مثلا و توبه کردم فلان بهمان خداکنه همینطور باشه

😐
خدا کنه جانم. باور میکنی توی این شیش سال ک از این کارا میکرد میگفتم چرا می‌کنی میگف خوب میکنم تو هیچ ...

عزیزدلم درکت میکنم خیلی سخته ولی وقتی شرایط جدایی نیست باید سیاست پیش بگیری وبا پنبه سر ببری پس برای نیازش کم نزار وبزار باهات رودر بایستی داشته باشه دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده وغرق در خوشبختی بشی شوهرت برای همیشه پشیمان و شرمگین باشه ازت،،هی تو صورتش نزن وهی از خیانتش نگو چون وقیح تر میشه وبزار فکر کنه که توباورش کردی