2777
2789

رفته مسافرت سوغاتی گرفته 

دیروز گفتن میخوایم بیاییم خونتون سوغاتیو بیاریم

ما هم داریم خونه تکونی میکنیم 

فک کنید میز نهار خوری اون سر گوشه خونه اس 

ظرفای تو کابینتو گذاشتیم تو پذیرایی 

از بهم ریخته گیش نگم واستون 

خودمونم شبا تو اتاق میخابیم  انقد که جا نیست 

بعد منم سریع فیلم از خونمون گرفتم فرستادم واسه نامزدم گفتم  بخدا شرایطمون طوری نیست که بیایین 

قدمتون رو چشم اما خونمون بهم ریخته اس 

اونم هی میگه عیبش چیه؟ مامانم خاکیه 

هر چی  میگم بعدا قبول نمیکنه 

حالا من چجوری به مامانم بگم؟ 

مامانم کلا ازش بدش میاد 

حالا تو این وضعیت 😭😭😭😭😭😭

تو رو خدا بهم راه حل بدید از ترس نمیتونم به مامانم بگم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ساعت 2 ظهر هم میخوان بیان بی شعورا😭😭😭😭

مامانم اون تایم خوابشه 

میدونم میخواد به فوش ببندتم جنگ بزرگی براه کنه

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه تکونی از الان برای عید ؟

وای من هیچکاری نکردم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

الان مامان شما مقصره که حتی نمیتونی مسئله به این سادگی رو باهاش مطرح کنی..

از الان تا ساعت دو کلی وقت هست توی هال رو یکم تمیز کن تا وقتی میان

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

اگه جور شد بیان فقط در حد یه پذیرایی بچین کمک ما هم اینجوری شده ولی چند تا مبل و میز صندلی گذاشتیم یه طرف تا میان بشینن میوه اینا هم هر چی در توان بود چیدیم با چایی .لباس پوشیدیم محترمانه و بدون فکر ناراحتی نشستیم 

بگو خودشون به مادرت زنگ بزنن

بهش برمیخوره 

میگم بی شعوره 😭

ساعت 2 ظهر هم میخوان بیان بی شعورا😭😭😭😭مامانم اون تایم خوابشه میدونم میخواد به فوش ببندتم جنگ بزر ...

اه مامانت انقدر برو داره

یه مهمون نمیتونی بیاری خونتون

واقعا معلومه مامانت خیلی بی درکه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

سوغاتی دادن مگه لشکرکشی میخواد که میخوان بیان ، نامزدت بیاره بهت بده دیگه

این جور اومدن رفتن ها رو خود بزرگترا باید زنگ بزنن با هم حرف بزنن نه اینکه به بچه بگن

به نظر مردها هم این چیزا اهمیت نداره اصلا خونه شلوغه فلانه

دوباره زنگ بزن بهش ببین میتونی قانع کنی یا نه ، اگه نشد دیگه نهایت میان دیگه حرص نخور

عجب 
سوغاتی دادن مگه لشکرکشی میخواد که میخوان بیان ، نامزدت بیاره بهت بده دیگهاین جور اومدن رفتن ها رو خو ...

حالا یه مادرشوهر به عروس اهمیت و احترام گذاشته اونم اونجور بگین 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐