2777
2789
عنوان

بی شعوری اگه اسم بود میشد مادر شوهر من 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 23 پست

مگه اسباب کشی داشتین که همه خونتون اینجوری بهم ریخته س ؟ چند ساعت فرصت داری که یه گوشه رو مرتب کنی مامانت هم یه روز ظهر نخوابه مشکلی پیش نمیاد اینکه خوشش نمیاد هم وقتی دخترشو به این خانواده داده دیگه منطقی نیست و حداقل باید حفظ ظاهر کنه 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا یه مادرشوهر به عروس اهمیت و احترام گذاشته اونم اونجور بگین

دعوتش کنه شام یا ناهار سوغاتیش رو هم بده ، یلدایی و عیدی نیست که بخوان بیان اونم وقتی میگه مادرم ازشون خوشش نمیاد این بدتر به ضرر عروسه ، هر چی اینا دورتر باشن حرف و تیکه کمتر میشه

عجب 

شما میتونی یه گوشه رو مرتب کنی .. میتونی خودت بری خونه مادر شوهر 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بهش برمیخوره میگم بی شعوره 😭

آروم باش من اینجا قشنگ استرست رو متوجه شدم.دیگه خودت یه همت بکن یه تمیزکاری ظاهری بکن ظرفها رو ببر تو یه اتاق بچین بعد که اومدن و رفتن دوباره بیار سرحاش بذار.

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
حس مبکنم خودتونامزدتوومادرت بیشفپعورتین

بی شعور اونیه که با عذر خواهی بهشون شرایطتو میگی و قبول نمیکنن 

اگه ادم بودن میگفتن  بعدا میاییم 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بی شعور اونیه که با عذر خواهی بهشون شرایطتو میگی و قبول نمیکنن اگه ادم بودن میگفتن بعدا میاییم

توبه نامزدت گفتی اون بیشعورم قبل اینکه به مادرش بگه گفته عیبش چیه که بیان

شایدهنوزم به مادرش نگفته اصلا

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏