2777
2789

15سالمه اگه از الان تا عید روزانه 900کالری دریافتی داشته باشم تا عید تقریبا چقدر لاغر میکنم مرسی که وقتتون رو گذاشتین❤

تو فقط قسمتی از من رو ‌میشناسی من یک دنیا پر از رازم🧸🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۹۰۰ کالری با شرط کنارگذاشتن یه سری خوراکی ها ۳ کیلو حدودا

اگه بخوام فقط با کالری شماری  در ماه چهار تا پنج کیلو کم کنم وزن کم کنم چون تو سن رشدم هستم سوخت و ساز بدم بالاست چقدر کالری مصرف کنم؟  

اگه بخوام فقط با کالری شماری در ماه چهار تا پنج کیلو کم کنم وزن کم کنم چون تو سن رشدم هستم سوخت و س ...

همچین چیزی غیرممکنه مگه اینکه رژیم سختتت و البته ورزش زیاااااد انجام بدی 

که اصلاااا توصیه نمیشه

به خصوص شما که تو سن رشدی

قد و وزنت چقده؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
همچین چیزی غیرممکنه مگه اینکه رژیم سختتت و البته ورزش زیاااااد انجام بدی که اصلاااا توصیه نمیشهبه خص ...

وزنم حدودا63تا64 قدم160

همچین چیزی غیرممکنه مگه اینکه رژیم سختتت و البته ورزش زیاااااد انجام بدی که اصلاااا توصیه نمیشهبه خص ...

میخوام هر جور شده به وزن50 برسم

وزنم حدودا63تا64 قدم160

خب ببین شما همین کالری شماری رو درپیش بگیر البته با حذف فست فود و نوشابه و قندمصنوعی و به حداقل ترین سرخ کردنی باشه

و درکنارشم حتماااا ورزش انجام بده 

من خودم باهمین شیوه پیش رفتم.....یهویی نمیتونی کم کنی باید صبر داشته باشی 

و البته جوری نباشه به خودت آسیب بزنی 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خب ببین شما همین کالری شماری رو درپیش بگیر البته با حذف فست فود و نوشابه و قندمصنوعی و به حداقل ترین ...

مرسی واقعا ممنونم ❤

خب ببین شما همین کالری شماری رو درپیش بگیر البته با حذف فست فود و نوشابه و قندمصنوعی و به حداقل ترین ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما که خودت با همین روش وزن کم کردی زمان مناسب ورزش کی هست؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما که خودت با همین روش وزن کم کردی زمان مناسب ورزش کی هست؟

هر زمان که بتونی خوبه❤

من خودم یه نوبت صبح بعد صبحانه و یه نوبت عصر ورزش میکردم

خدایا دوستت دارمممم ❣❣