2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بداخلاقی می‌کنه دوستاشو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز بچه ب پدرومادرش می‌ره وقتی داری از بچت میگی بدون اول داری از خودت میگی ، اون تو ذاتش نیست ...

اتفاقا این حرفت درست نیست صدتا بچه دیدم مادر پدرشون از همون اول کاملا میشناسمشون عین پروانه بود ولی بچه هە سگ هار 

ولی نگو ذات جون تو این سن هنور ذاتی شکل نگرفته عزیزم گناه داره اونم هرچی میبینه اجرا میکنه باید ریشه ای حل کنی این موضوع رو قبل از اینکه ذاتش شکل بگیره یعنی قبل از ۵ ۶ سالگی

بچه داداش منم تو زمان کرونا همین شده بود ،بچه اکتیوی هست ،به هفته ای یکی دو بار پارک قانع نمیشد ،دست بزن پیدا کرده بود ،بعد فرستادنش مهد ،یه مدتم اذیت کرد ،بعد الان عالی شده بچه خوب و حرف گوش کن

دوست صمیمی بنده از همون بعد از تولد باهم دوست بودیم همیشه بهم زور میگفت کتکم میزد همیشه هم پدرومادرش از دستش عصبانی میشدن پدرومادرشم آروووم عین گنجشک بودن مامانم بهش حساس شده بود ولی حالا کلا تغییر کرده و خیلی خانم گلی شده خیلیم سیاست مدار بود توی بازی هامون همیشه اون ملکه بود...

حالا در برقراری ارتباط خیلی موفقه و همه ارزوشونه دوستش بشن 

هیچ وقت در حمایت از دخترت کم نزار حتی اگه اطرافیانت ناراحت بشن بعد از اینکه دعوا کرد آروم ببرش یه گوشه ای و براش توضیح بده که کارش خیلی بد بوده و خلاصه محدودیت و محرومیت بهش بده که بفهمه کارش بده ولی جلوی بچه های دیگه دعواش نکن خواهشا رو روحیه ش تاثیر میزاره

دختر همسایه ما اینطور ولی تقصیر مامانش مثلا با دختر من بازی میکرد از بچگی تا ی صدایی میومد مبگفت کی دخترم زد و سرصدا میکرد حالا همه از خودش و دخترش بدشون میا کسی نمیتونه ۵دیقه تحملش کنهه ۵سالش

دوست صمیمی بنده از همون بعد از تولد باهم دوست بودیم همیشه بهم زور میگفت کتکم میزد همیشه هم پدرومادرش ...

خواهر همسرم هم همینجوری بود ازدواج کرد طلاقش دادن به خاطر اینکه با همه دعوا میکرد میترسم دخترم مثل خواهر شوهرم بشه آینده به مشکل بخوره

اتفاقا این حرفت درست نیست صدتا بچه دیدم مادر پدرشون از همون اول کاملا میشناسمشون عین پروانه بود ولی ...

اجداد روی آدم تاثیر می‌ذاره ، اگ کتاب نخوندی و تحقیق نکردی لطفا نظر نده چون من کاملا تحقیق کردم بخاطر خودم و خانواده م و فهمیدم و روانشناس میگ تمام مراجعه کننده ها بخاطر ناآگاهی هاشون ک ب مشکل میخورن و من تونستم حداقل خانواده خودم رو نجات دادم .