2777
2789
عنوان

من هیچ وقت پدرمو نمیبخشم

297 بازدید | 22 پست

بابت این که تنها خواستگار منو الکی رد کرد که پسره بره یه دختر دیگه رو خوشبخت کنه و من تو اینستا شاهد خوشبختیشون باشم و حسرت بخورم 

آخه دختر زشت و قد کوتاهی مثل من با قد 152چه به خواستگار این یکی هم از لطف خدا بود که.....اگه باهاش ازدواج میکردم بچه هامم خوشگل میشدن باید شاهد بچه هاشم باشم و دق مرگ شم

کاش یا اتوبوسی که باهاش میرم چپ کنه یا برم زیر ماشین یا یه سرطان بدخیم بگیرم به زودی بمیرم 

دلیل ر دکردنش چی بود ؟؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حرفا چیه دختر قد منم ۱۵۴ ایناست 

باید برم بمیرم ؟ دنیا که به اخذ نرسیده آخه اونی که خدا مقدر کرده آخرش میاد میگیره آدم رو 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه  ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته و ازدواج موفقی داره که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....

درکت میکنم گلم

حس خیلی بدیه

ولی بعد یه مدت یه کی دیگه میاد بهتر

و اینکه ببین علت چیه رد می‌کنه

از اینایی که سنگ اندازی می‌کنه 

با یه بزرگتر دیگه صحبت کن .باهاش حرف بزنه

حتی تو قانون این هست که پسره اگه خوبه 

میتونی نامه بگیری از دادگاه بدون رضایت پدر عقد میکنن

ببین شرایطت چیه‌.

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
برو بینم بآو من حتی به خدا هم اعتقاد ندارم قسمت چه کوفتیه

بی ادبی هم به صفات بدت اضافه کن 😊

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...