2777
2789
عنوان

خراب شدن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
من به اون فامیل پیام دادم با پیج فیک

خدا بابات هم آمار اون فامیل رو در میاره 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمار کسی که میشناسه رو در میاره آخه ؟؟ 😂 اون فامیل می‌شناخت و اون فامیل اومده اسکرین‌ شاتا رو برا ب ...

خو بابات نمیتونه آمار تو رو در بیاره 

چون تو به بابات پیامی ندادی 

آمار تو باید توسط اونی که بهش پیام دادی در بیاد ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

لابد بابات برنامه مخرب داشته یا گوشیش هک شده🤣🤣و....هزاران دلیل دیگه گوشی که دست تو نبوده😂

خب اوکی من گوشی ریست میکنم اما حس میکنم بدتر می‌فهمه ک کار منه چون هی میگه میخام برم فتا و اینکه فقط وقتی تو حمومه گوشی دستش نیست من تا بره حموم گوشی ریست کنم خیلی ضایع شک می‌کنه 

خو بابات نمیتونه آمار تو رو در بیاره چون تو به بابات پیامی ندادی آمار تو باید توسط اونی که بهش پیام ...

جدی ؟؟ چرا به ذهن خودم نرسید ؟😂 ینی الان اگه رفت فتا برای شکایت ، فتا بهش میگه چون به تو پیامی داده نشده امکان پیگیری نیست ؟ 

و اینکه من تو پیامام فامیل بابام گفتم نره تو فتا بگه به من تهمت زده شده 

جدی ؟؟ چرا به ذهن خودم نرسید ؟😂 ینی الان اگه رفت فتا برای شکایت ، فتا بهش میگه چون به تو پیامی داده ...

چون خل شدی 😂

فقط کسایی رو پیگیری میشه کرد که مستقیم به خود بابات پیام داده شده ! 

واسه این تهمت ها هم فتا هیچ کاری نمیکنه 😂😂😂

چون خل شدی 😂فقط کسایی رو پیگیری میشه کرد که مستقیم به خود بابات پیام داده شده ! واسه این تهمت ها هم ...

اوکی پس مرسییی 🥹😂 فقط ی سوال دیگ 

اگر آیدی اون پیج فیک رو بده هم فتا کاری نمیکنه ،؟؟

اوکی پس مرسییی 🥹😂 فقط ی سوال دیگ اگر آیدی اون پیج فیک رو بده هم فتا کاری نمیکنه ،؟؟

نه چون به بابات پیامی ندادی 

فتا نشسته هرکس بهش ای دی بده 

مشخصات بده ک 😂😂😂

نه چون به بابات پیامی ندادی فتا نشسته هرکس بهش ای دی بده مشخصات بده ک 😂😂😂

وای یه دنیا ممنون استرس کوفتی رفت ،،،، من فک کردم مثلا می‌ره از پیجه ب دلیل های مختلف شکایت میکنه

وای یه دنیا ممنون استرس کوفتی رفت ،،،، من فک کردم مثلا می‌ره از پیجه ب دلیل های مختلف شکایت میکنه

هیچ کاری نمیتونه کنه 

بیخیال باش