سلام ، دوستان من متوجه خیانت بابام شدم و با پیج فیک به یکی از فامیلهای اون زن اطلاع دادم و اون فامیل پیام هارو برای بابام فرستاده و الان میگه میخام برم فتا پیگیری ، پیج رو پاک کردم اما خب فتا میفهمه ، میشه یه راه حل بگین ، گوشیش رو چجوری خراب کنم بدون اینکه بفهمه تقصیر من بوده تا ی مدت ک گوشیش تعمیره یادش بره کلا خودتون پیشنهادی دارین ؟؟؟ برای این نمیخام بفهمه چون هنوز مدرک ندارم از خیانت و اگر این پیج و ... بفهمه داد و بیداد و ...
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آمار کسی که میشناسه رو در میاره آخه ؟؟ 😂 اون فامیل میشناخت و اون فامیل اومده اسکرین شاتا رو برا ب ...
خو بابات نمیتونه آمار تو رو در بیاره
چون تو به بابات پیامی ندادی
آمار تو باید توسط اونی که بهش پیام دادی در بیاد !
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
لابد بابات برنامه مخرب داشته یا گوشیش هک شده🤣🤣و....هزاران دلیل دیگه گوشی که دست تو نبوده😂
خب اوکی من گوشی ریست میکنم اما حس میکنم بدتر میفهمه ک کار منه چون هی میگه میخام برم فتا و اینکه فقط وقتی تو حمومه گوشی دستش نیست من تا بره حموم گوشی ریست کنم خیلی ضایع شک میکنه
جدی ؟؟ چرا به ذهن خودم نرسید ؟😂 ینی الان اگه رفت فتا برای شکایت ، فتا بهش میگه چون به تو پیامی داده ...
چون خل شدی 😂
فقط کسایی رو پیگیری میشه کرد که مستقیم به خود بابات پیام داده شده !
واسه این تهمت ها هم فتا هیچ کاری نمیکنه 😂😂😂
اوکی پس مرسییی 🥹😂 فقط ی سوال دیگ اگر آیدی اون پیج فیک رو بده هم فتا کاری نمیکنه ،؟؟
نه چون به بابات پیامی ندادی
فتا نشسته هرکس بهش ای دی بده
مشخصات بده ک 😂😂😂
وای یه دنیا ممنون استرس کوفتی رفت ،،،، من فک کردم مثلا میره از پیجه ب دلیل های مختلف شکایت میکنه
هیچ کاری نمیتونه کنه
بیخیال باش