2777
2789
عنوان

نزدیکی در سه ماهه اول و نقطه چین

134 بازدید | 19 پست

بچه ها اگه کسی سه ماهه اول مشکل درد و لکه بینی نداشته باشه و رابطه و ارگاسم داشته باشه بازم اشکال داره؟ رابطه هم تاجایی که بشه ملایم باشه... کسی بوده سه ماهه اول رابطه داشته باشه و مشکلی نداشته؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارگاسم برای کسی که لکه بینی داره خوب نیست چون باعث تحریک رحم میشه و احتمال سقط داره پس رعایت کنید

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
توی اقدام نیستن که برا رابطه میپرسه

بله متوجه ام میگم اگه لکه بینی دارن ارگاسم خوب نیست برای جنین و احتمال خدای نکرده سقط دارن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خداروشکر عزیزم پس یعنی دیگه نگران نباشم؟ اخه از بس هرکی یه چیزی میگه استرس میگیره ادم

لکه بینی تو برو دکتر دلیلشو بدون والا ارکاسم و ارضا لذت بخش ترین قسمت رابطه هستن که خداروشکردرکش میکنی